Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2024. Május 16. 16:13, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor

Kecskeméten folytatta vidéki kampánykörútját Orbán Viktor miniszterelnök, ahol tárgyalt a város polgármesterével, Szemereyné Pataki Klaudiával, majd a szlovák miniszterelnök elleni merényletről is beszélt - közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke csütörtökön.

A kecskeméti választókkal beszélgetve a Fidesz elnöke kitért arra: a szlovákiai választást követő kormányváltással Szlovákia elindult a békepártisághoz vezető úton. Ez nagy segítség volt Magyarország számára. Most ennek a folyamatnak tettek, lőttek keresztbe azzal, hogy a szlovák miniszterelnök ellen egy baloldali aktivista merényletet követett el - fogalmazott a kormányfő.

A legfontosabb hónapokban Robert Fico kiesett a munkából. Bizakodunk a felépülésében, de ma egyedül kell küzdenünk a békéért. Mostantól kétszeres erővel, egymagunknak kell harcolnunk - mondta Orbán Viktor, hozzátéve: minden eddiginél nagyobb jelentősége lett az európai választásnak: véget kell vetni az erőszaknak, el kell mennünk, és a békére kell szavaznunk június 9-én!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 12. 12:36, szerda | Belföld

NATO-főtitkár: elfogadjuk, hogy Magyarország nem vesz részt az Ukrajnának nyújtott támogató műveletekben

A NATO elfogadja Magyarország álláspontját, miszerint nem kíván részt venni az Ukrajnának nyújtandó katonai és pénzügyi támogató műveletekben, ugyanakkor nem is blokkolja az erre irányuló NATO-erőfeszítéseket

2024. Június 12. 09:16, szerda | Belföld

Orbán Viktor a legnagyobb európai iparvállalatok vezetőivel tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök a második félévi magyar EU tanácsi elnökség előkészítése keretében a Gyáriparosok Európai Kerekasztala (ERT) vezetőivel tárgyalt a Karmelita kolostorban

2024. Június 12. 09:13, szerda | Belföld

A román elnök cáfolta, hogy a B9-ek államai Magyarország kizárását fontolgatnák

A román államfő cáfolta, hogy a NATO keleti szárnyának tagállamait tömörítő Bukaresti Kilencek (B9) Magyarország kizárását fontolgatnák, amiért a magyar kormány állítólag \"rendszeresen szembehelyezkedik\" a partnerek döntéseivel.

2024. Június 11. 15:15, kedd | Belföld

OVF: folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a gátak állapotát

Folytatódik a védekezés a Rábán és a Dunán, több száz vízügyes figyeli a nap 24 órájában a gátak állapotát - közölte az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) kedden, nem sokkal dél után az MTI-vel.