Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2022. November 12. 11:01, szombat | PR
Forrás: (x)

Karácsonyi ajándékot keresel az egész családnak? Megtaláltad!

Karácsonyi ajándékot keresel az egész családnak? Megtaláltad!

Az éves alkalmak különleges kihívást jelentenek számunkra az ajándékozás terén. Névnap, születésnap, karácsony. Kinek van ennyi valóban jó ajándékötlete? Nekünk van!

Ezért most felvértezünk egy olyan inspirációval, amelyet az egész család megörvendeztetésére felhasználhatsz.Véleményünk szerint ez a karácsonyi meglepetés tényleg telitalálat lehet. Szeretünk bűvöletbe ejteni valakit, ezért téged is arra biztatunk, hogy karácsony alkalmából váltsd valóra szeretteid álmait! A tárgyi ajándékok tárháza a múlté. Ma elsősorban az olyan ajándékok dominálnak, amelyek csodálatos élményeket, felejthetetlen érzelmeket és emlékeket garantálnak szeretteidnek, amelyekre életük végéig szívesen gondolhatnak vissza.

Ajándékozd meg szeretteid azzal a rendkívüli lehetőséggel, hogy új szenvedélyt ébressz bennük! A SUP deszka egy rendkívüli és ütős ünnepi ajándék – elvégre az első nagy lépés egy fergeteges passzió felé! A vízi deszkával és evezővel remek attrakció realizálható, amit a gondtalan szórakozás felhőtlensége ural. A SUP-kaland első fejezete, amelyből ez a lenyűgöző tevékenység kibontakozhat. A SUP amúgy nemcsak egy érdekes és aktív hobbi, hanem egy nagyszerű testmozgás is, amely hatalmas egészségügyi előnyökkel jár, így az ajándékkal két legyet üthetsz egy csapásra. Hát nem nagyszerű? Gyakorlatilag ez egy teljes testes edzés, amellyel bárki sok-sok kalóriát égethet, miközben aktívan tölt időt a szabadban barátaival és családjával. Nem számít, hogy ki hány éves, vagy milyen az edzettségi szintje, bárki megfoghatja az evezőt, és megteremtheti a balansz életérzését.

A piacon kapható SUP deszkák felfújható és merev modellekre oszthatók. A kemény SUP deszka polisztirol magból készül, amelyet több réteg laminátum borít, ami készülhet üvegszálból, epoxiból vagy szénből. Ezeket a táblákat nagyon merev szerkezet jellemzi, nehezebb szállítani és tárolni. Ezenkívül viszonylag ellenállóak a mechanikai sérülésekkel szemben. Milyen SUP deszkát érdemes választani azoknak, akik még csak az első lépéseiket teszik meg ebben a sportágban? A SUP deszkák célja eltérő. Ezt a kritériumot mindenképpen vegyük figyelembe a vásárláskor: léteznek allround, túra, verseny, river, hullám, windsup, csapat és gyerek SUP kivitelek – a beszerzés előtt érdemes tájékozódni!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről