Városlista
2021. október 25, hétfő - Bianka

Hírek

2021. Szeptember 15. 08:31, szerda | Helyi
Forrás: fidelio.hu

Junior Prima Díjat vehetett át Rujder Vivien

Junior Prima Díjat vehetett át Rujder Vivien

Hat fiatal művészt díjaztak Junior Prima Díjjal színház- és filmművészeti kategóriában szeptember 14-én. A díjazottak között szerepel a mosonmagyaróvári Rujder Vivien is.

A szakmai zsűri, aminek tagjai között Balogh Gabriella, Káel Csaba, Máté Gábor, Orlai Tibor, valamint Rudolf Péter szerepeltek, 62 jelölt közül választották ki a hat díjazottat. Rujder Vivien jelenleg a budapesti Katona József Színház tagja, de játszott többi között az Ódry Színpadon, az Orlai-produkcióban, valamint filmek és televíziós sorozatok is országos népszerűséget hoztak neki.

Fotó: Katona József Színház

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 09:13, péntek | Helyi

Mosonmagyaróváron is indul a Zöld Busz Program

2021. Október 21. 11:41, csütörtök | Helyi

Az év koncertje Mosonmagyaróváron

A Csík Zenekar, Presser Gábor és Karácsony János lép színpadra Mosonmagyaróvárra november 5-én, egy igazán utánozhatatlan koncerttel.

2021. Október 21. 10:56, csütörtök | Helyi

Látogatási tilalom a Karolina Kórház - Rendelőintézetben

A betegek védelme érdekében, megelőző intézkedésként, október 25-től visszavonásig, látogatási tilalmat rendel el Dr. Takler Ágnes főigazgató a Karolina Kórház - Rendelőintézet teljes területén.

2021. Október 20. 14:55, szerda | Helyi

Kémiatanárokat díjazott a Richter

22. alkalommal adták át a Magyar Kémiaoktatásért díjakat. A díjazottak között van Szabóné Sári Zsuzsanna, a Kossuth gimnázium tanára is.