Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2014. Augusztus 04. 15:47, hétfő | Helyi
Forrás: Goodwill PR

Jubileumi kikapcsolódás a családtagokkal együtt

Jubileumi kikapcsolódás a családtagokkal együtt

Családi Nap keretében ünnepelte 25 éves jubileumát a Greiner Bio-One Hungary Kft.

Második alkalommal rendezte meg Családi Napját az idén fennállásának 25 éves jubileumát ünneplő Greiner Bio-One Hungary Kft. A mosonmagyaróvári cég telephelyén kellemes délutánt és estét töltöttek együtt a munkatársak és családtagjaik augusztus 2-án, szombaton. Nemcsak a hangulat, de az égbolt is derűs volt, így a mindenre gondoló szervezőknek köszönhetően valamennyi feltétel adott volt a kellemes kikapcsolódáshoz.
A negyed évszázada működő mosonmagyaróvári Greiner Bio-One Hungary Kft. az elmúlt évek kitartó és következetes munkájának köszönhetően napjainkban 75%-os piaci részesedéssel rendelkezik a zárt vérvételi rendszerek piacán, története igazi sikertörténet nem csak a mosonmagyaróvári, hanem a magyar gazdasági életben is. A sikertörténetet a cég vezetése és a munkavállalók évek óta közösen írják, ezt a kitartást és lojalitást köszöni meg munkatársainak évente a cég vezetése, amikor a Greiner Családi Napra a cég jelenlegi dolgozói mellett, nyugalmazott és GYES-en lévő kollégáit családtagjaikkal együtt hívja meg.


A közös kikapcsolódást Balogh László, a Greiner Bio-One Hungary Kft. ügyvezető igazgatója nyitotta meg, szombaton 14 órakor. Élhető munkahely kialakítására törekszik vállalatunk, ahol a munkafolyamatok kreatív légkörben, a munkavállalók elégedettsége mellett zajlanak – hangsúlyozta beszédében az ügyvezető. Balogh László a délután folyamán a 25 éves jubileum fontosságáról, a vállalat legfőbb értékeiről, az elvégzett közös munka eredményéről is megemlékezett köszöntőjében. Ez alkalommal köszöntötték a cég munkatársaiból létrehozott sárkányhajó csapat tagjait is, akik a mosonmagyaróvári Voluta versenyen méltón képviselték a Greiner Bio-One Hungary Kft-t.
A változatos programokon kicsik és nagyok, a rendezvényen résztvevő családok apraja-nagyja remekül érezhette magát: a legkisebbeket táncház és Füzi Rozi interaktív mesemondása varázsolta el. Ötletes csapatépítőnek bizonyultak a különböző ügyességi játékok, az érdeklődők kipróbálhatták a kézművességet, az agyagozás és az íjászkodást, majd a Futura látványos kísérletei kötötték le a résztvevők figyelmét. A felnőttek főzőversenyen mérték össze tudásukat – az eredményhirdetés és a díjak kiosztása után a finom ételeket el is fogyasztották a résztvevők. Enni-innivalóról, ínycsiklandó finomságokról az egész délután folyamán folyamatosan gondoskodtak a szervezők, így a családi nap résztvevői semmiben sem szenvedtek hiányt. Az este Aranyosi Péter Stand Up Comedy-jével, az Óvári Gazdász Néptánc Együttes fellépésével, majd Retro DISCO-val folytatódott, így szórakoztatva a családi nap résztvevőit.


Egy ilyen családi nap mindig felpezsdíti a vállalati csapatszellemet, alkalmat biztosít egymás jobb megismerésére – mondta el Balogh László. A Greiner cégcsoporthoz tartozó magyar vállalat jövőre is folytatni szeretné a megkezdett hagyományt, és a családi nap megrendezése mellett társadalmi szerepvállalását is tovább erősíti.

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.