Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Szeptember 14. 10:00, péntek | Helyi

Jótékonysági retro buli a hospice-házért

Jótékonysági retro buli a hospice-házért

Dévényi Tibi bácsi, DJ Zappa, DJ K-Roy szórakoztatja az egybegyűlteket abban a jótékonysági retro buliban, melyet Farkas Emőke szervez a PÉLDA Egyesülettel karöltve szeptember 15-én, szombaton az egyetem aulájában.

Az est teljes bevételét a hospice-ház javára ajánlják.

A térség első hospice-házának létrejötte mára karnyújtásnyi közelségbe került. Dr. Bodnár Mária belgyógyász régi nagy álmához kíván hozzájárulni most egy fiatal nő, aki személyesen is átélte, mit jelent elveszíteni egy szeretett családtagot daganatos betegségben.

Édesanyám korábban is küzdött már bélproblémákkal. Sajnos már csak a végstádiumban diagnosztizálták nála vastagbéldaganatot. A krónikus osztályon többször is feküdt, s ha állapota engedte, hazavittük. Akkor óriási segítség lett volna, ha működött volna a városban egy hospice-ház. Ahol magában lehetett volna ezen a nehéz úton… - meséli még ma is megtörten az édesanyját fiatalon elveszítő Emőke.


Éppen ezért gondolt egy nagyot, és eldöntötte: szervez egy jótékonysági programot a leendő hospice-ház javára, későbbi működése támogatására.

Nosztalgiával emlékeztem arra, hogy régen milyen jókat buliztunk a műviben Zappával, aki eszméletlen jó bulizenéket biztosított, táncoltunk, akár hajnalig is… Minden szám most már egy újabb emlék lett. Ezért is hívtam életre egy retro estet, melynek az egyetem aulája ad otthont. Így az est hangulatfelelőse DJ Zappa. Kell egy kis latin, ami megpezsdíti a vérünket, így a másik musicman DJ K-Roy. Összeállt a tuti retro buli csapat, hogy igazán diszkó érzés legyen. Mivel nincsen buli sztárvendég nélkül: Dévényi Tibi bácsi gondoskodik pöttyös labdájával 2 órán keresztül a tombola előtti felpörgésről. A szervezésben nagyon sokan mellém álltak. Az adományokat a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért fogadja - számolt be a főszervező, aki ezúton is várja a további tombolatárgyak felajánlását. A programot 28 pluszosként hirdetik, hiszen arra számítanak, hogy az idősebb korosztály is eljön szórakozni a régi idők emlékére.

A jegyek elővételben és a helyszínen is kaphatók, aminek ára a jótékonyság jegyében 3.500 forint.

Kapunyitás szeptember 15-én este 9 órakor, amikor beszédet mond dr. Bodnár Mária és Farkas Emőke. A nyitótáncot a Pulzus TSE vállalta. Ételről-italról az Egyetem Étterem gondoskodik.

Az esemény elérhetősége:https://www.facebook.com/events/607093632993665/

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.