Városlista
2024. május 12, vasárnap - Pongrác

Hírek

2018. Április 28. 05:02, szombat | Belföld
Forrás: infovárosok

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Jótékonysági gyűjtésbe kezd az Irigy Hónaljmirigy - VIDEÓVAL

Plüssgyűjtő akcióval segít a rászoruló gyerekeknek az Irigy Hónaljmirigy! Jótékonykodásra buzdítja rajongóit hazánk legnépszerűbb paródia zenekara, akik élő koncertjeik helyszíneire várják a felajánlásokat.

A játékokat egy gyerekeket támogató szervezetnek ajánlják fel majd év végén.
„Az ötletet egy külföldről indult jótékonysági kampány adta, amikor a szurkolók a hokimeccseken az első gól után a pályára dobálják be az otthonról hozott plüssfigurákat” – kezdte Sipos Peti.

„Mi az élő koncertjeink helyszínein várjuk országszerte a plüssöket, ahol a buli egy adott pontján arra buzdítjuk a közönséget, hogy dobálják fel a színpadra a játékokat. A felajánlásokat folyamatosan gyűjtünk majd, és év végén egy gyerekeket segítő szerveztetnek adjuk át. A koncertek listáját a Facebook oldalunkon frissítjük, és reméljük sok emberhez eljut majd a felhívás!” – tette hozzá az énekes.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 12. 08:59, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

2024. Május 11. 07:00, szombat | Belföld

Magyar-kínai együttműködés a vasúti járműgyártás területén

Együttműködési megállapodást írt alá az Acemil Zrt. a világ egyik legnagyobb mozdony- és motorvonat-gyártójával, a kínai CRRC Zhuzhou Locomotive Co. Ltd.-vel - tájékoztatta a magyar társaság pénteken az MTI-t.

2024. Május 11. 06:58, szombat | Belföld

Átadták a felújított Igmándi Erődöt Komáromban

Komárom talán soha nem fejlődött akkora léptekkel, mint napjainkban, ezt példázza a frissen felújított Igmándi Erőd átadása is, amiben fontos szerepe volt a kölcsönös tiszteletre alapuló magyar-szlovák együttműködésnek is

2024. Május 10. 12:09, péntek | Belföld

KSH: 3,7 százalékkal nőttek átlagosan a fogyasztói árak áprilisban, az egy évvel korábbi adatokhoz képest

Idén áprilisban a fogyasztói árak átlagosan 3,7 százalékkal haladták meg az egy évvel korábbiakat - jelentette pénteken a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).