Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2013. Április 04. 06:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Éltes Mátyás Nevelési-Oktatási Központ

Jótékonsági est

Jótékonsági est

2013. április 12-én 18:00 órakor, a Flesch Károly Kulturális Központban kerül megrendezésre Jótékonysági estünk az "Éltes Mátyás Alapítvány a Fogyatékos Gyermekekért" alapítvány javára.

"Intézményünk több, mint 10 évvel ezelőtt rendezett utoljára jótékonysági estet és akkor széles körben találtunk támogatásra. Bízunk abban, hogy most sem lesz ez másként, és sokan találják támogatásra méltónak alapítványi céljainkat.

Az alapítvány alapító okirata szerint célunk elsősorban az intézmény gyermekeinek, tanulóinak segítése, amely a szociálisan rászorulók támogatását, a tanulási, terápiás feltételek megteremtését, a kulturális és sport versenyeken, rendezvényeken való részvételüket jelenti.

Úgy gondoljuk, hogy fogyatékos tanítványaink ezzel a plusz segítséggel kapják meg mindazon lehetőségeket, melyek esetleg másoknak természetesen rendelkezésre állnak, hiszen fejlődésük eltér egészséges társaikétól, s fejlesztésük emiatt speciális módszertani eljárásokat kíván meg.
Jótékonysági estünk fellépői örömmel vállalták a fellépést, s mindannyian olyan színvonalas művészeti tevékenységet folytatnak, amely garancia a közönség tartalmas szórakozására, egy jó hétvégi élményre. Sztárvendégünk, Pintér Tibor, musical és operettszínész, aki első szóra igent mondott, szívesen jön Mosonmagyaróvárra, és szívesen adja nevét e rendezvényhez, akárcsak a Theatrum Ad Flexum, a Zeneiskola Ütős együttese, az Óvári Gazdász Néptáncegyüttes és a Galaxy RRC.
Mindenkit nagy szeretettel várunk! Jegyek a FKKK jegypénztárában és az Éltes iskola titkárságán vásárolhatók (96/576-462)."

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.