Városlista
2020. január 27, hétfő - Angelika

Hírek

2019. Augusztus 26. 00:00, hétfő | Helyi
Forrás: MKC SE

Jól kezdett a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata Horvátországban

Jól kezdett a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata Horvátországban

Nagyon jól kezdte az első horvátországi mérkőzését a Motherson-Mosonmagyaróvár csapata, hiszen három perc alatt, három – nulla arányban vezetett a Jagodina ellen.

Az MKC védekezését és Dányi kapusteljesítményt dicséri az, hogy a szerb bajnokcsapat csak a tizedik percben tudott először gólt szerezni. Gólerősek voltak a szélsők és a büntetőket is magabiztosan értékesítette De Souza, tehát a támadójátékban is jól teljesített ekkor a csapat. A félidő második felében a montenegrói beálló Tatar góljaival kicsit felzárkózott a szerb csapat, de az MKC cseréi, Domokos, Lancz és Tilinger is két – két góllal szálltak be a mérkőzésbe. Jó volt látni, hogy most az eredményre is figyelve játszott az MKC, de pontosan ezért volt nagy kár az utolsó két perc rövidzárlatáért. Így ugyanis 13 – 7 helyett, a szerbek számára sokkal kezelhetőbb 13 – 10 – es eredménnyel zárult az első félidő.A fordulás után ez majdnem meg is bosszulta magát, mert kétszer egy gólra is fel tudott zárkózni az esély lehetőségét megszimatoló ZORK Jagodina. Hullámzó volt az MKC játéka és a jó periódusokban gyorsan visszaállították a „világ rendjét”, a magabiztos három – négy gólos vezetést. A figyelmetlenebb időszakokban azonban a támadások befejezésénél hibáztak a játékosok és az így megszerzett labdákból induló lerohanásokat, jó százalékban használta ki a gyors szerb szélső Gojkovic.

Az MKC győzelme azonban nem fogott veszélyben és érezhetően a siker is jól jött már a csapatnak, a játékosoknak. Jól indult tehát a kaproncai torna, de a szombati két találkozón egyenletesebb teljesítményre lesz szükség.

ZORK Jagodina – Motherson-Mosonmagyaróvár 21 - 24 (10 - 13)
Koprivnica, nemzetközi női kézilabda felkészülési mérkőzés, 100 néző.
Vezette: Hunjadi, Zecevic (horvátok)

Jagodina:
Aleksic – Stepanovic 1 (1), Asanin 1, Jovanovic 2, Tatar 3, Zizic 5, Gojkovic 7 (1).
Csere: Ilic, Djurasinovic (kapusok), Sivcev, Nisavic, Stankovski 1, Bulatovic, Glisovic 1.
Edző: Dragan Markov

MKC:
Dányi – Katona 5, Popa, Hudák, Horváth B. 1, De Souza 4 (2), Holesová 3.
Csere: Herczeg (kapus), Tilinger 4 (2), Hajtai, Bardi, Domokos 3, Kellermann,
Lancz 4, Szalai Zs.
Edző: Bognár Róbert

Hétméteresek: 2/2 illetve, 4/4, Kiállítások: 6 illetve, 6 perc

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 31. 00:00, kedd | Helyi

Városi Szilveszter

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Flesch Károly Nonporfit Kft. idén is megrendezi hagyományos Városi Szabadtéri Szilveszteri Ünnepségét a Deák téren.

2019. December 30. 21:00, hétfő | Helyi

Igazgatási szünet rendje a Városházán

Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal ügyfélfogadása a 2019. évi munkaszüneti napok körüli munkarendhez igazodva az alábbiak szerint alakul:

2019. December 30. 21:00, hétfő | Helyi

Az évtized kiállítása a Cselley-házban

A legnagyobb magyar festő remekművei érkeztek a Cselley-ház megújult kiállítótereibe. December 14-től látogatható a Munkácsy-kiállítás

2019. December 27. 00:00, péntek | Helyi

Ismét helyesen jelzett egy szén-monoxid-érzékelő

December 20-án este ismét bebizonyosodott, hogy szükség van a szén-monoxid-érzékelőkre. Mosonmagyaróváron a Szent István király út egyik családi házában szólalt meg az érzékelő.