Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2016. Szeptember 20. 06:00, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

\"Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj és „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevél adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díjat és immár harmadik éve az „Önkéntes Szociális Munkáért” járó oklevelet. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

„Mosonmagyaróvár Város Kiváló Szociális Dolgozója” díj annak a Mosonmagyaróvár város szociális intézményeinél, illetve az önkormányzattal szerződésben lévő társaságoknál, az önkormányzati társulás működtetésében lévő intézményekben dolgozónak adható, aki legalább 10 éve a városban tevékenykedik és hosszú ideje kiemelkedő szociális munkát végez. Elismerésre javasolhatók azok a magánszemélyek is, akik legalább 5 éve kimagasló önkéntes szociális munkát végeznek a városban. A javasolt magánszemélyek „Önkéntes Szociális Munkáért” elismerő oklevéllel jutalmazhatók.

A javaslatokat 2016. október 10-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.). Részletes pályázati kiírás a www.mosonmagyarovar.hu honlapon található. További tájékoztatást Márkus Erika egészségügyi koordinátor nyújt a 06-96/577-818-as telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 15:11, kedd | Belföld

Orbán Viktor: háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz

Háború és béke kérdésében ez a választás sorsdöntő lesz - mondta a miniszterelnök kedden a Mol Poliol Komplexum tiszaújvárosi átadóján.

2024. Május 14. 15:09, kedd | Belföld

Rétvári Bence: Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja az OECD országok átlagát

Magyarországon a 10 ezer lakosra jutó orvosok száma meghaladja a legfejlettebb országok, az OECD-országok átlagát - mondta a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára kedden Érden.

2024. Május 14. 15:06, kedd | Belföld

Nagy István: közös érdek a magyar bor sikere

2024. Május 14. 15:05, kedd | Belföld

Nagy Márton: az elektromos autózás jelenti a jövőt