Városlista
2024. május 24, péntek - Eszter

Hírek

2016. Július 13. 07:00, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Javaslattételi felhívás

Javaslattételi felhívás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat. Ismét eljött az idő, és javaslatot lehet tenni az idei évi kitüntetettre.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében, vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához.

A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el és dönt a Képviselő-testület elé terjesztendő személyről, szervezetről.

A kitüntető díjazásban évente egy személy vagy szervezet részesíthető.

A díj 2016. október 1. napján a XVII. Mosonmagyaróvári Civil Napon kerül átadásra.

Javaslatot tehetnek a „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díj esetében:
a város polgármestere,
önkormányzati képviselő,
a mosonmagyaróvári székhelyű társadalmi és civil szervezetek.

A javaslatokat 2016. augusztus 31-ig kell megküldeni Mosonmagyaróvár Város Polgármesterének címezve (9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.).
A részletes javaslatnak tartalmaznia kell az ajánlott személy vagy szervezet pontos adatait, valamint az adományozás alapjául szolgáló tevékenység leírását.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Mosonmagyaróvár Város Jegyzője, Fehérné dr. Bodó Mariann nyújt az 577-802 telefonszámon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 24. 13:21, péntek | Belföld

Orbán Viktor: Brüsszelben Európa háborúba lépésének előkészítése történik

Ami ma Brüsszelben történik, az hangulati előkészítése Európa háborúba lépésének - jelentette ki a miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

2024. Május 24. 13:18, péntek | Bulvár

Elpusztult a világ leghíresebb mémkutyája, Kaboszu

Tizennyolc éves korában elpusztult Kaboszu, az a siba inu fajtájú kutya, aki a népszerű doge-mémet és a hasonló nevű kriptovalutát is inspirálta - jelentette a Sky News hírportál pénteken.

2024. Május 24. 13:17, péntek | Életmód

A magyarországi hegyi patakok felét ideiglenes kiszáradás veszélyezteti

A magyarországi hegyi patakok felét veszélyezteti az ideiglenes kiszáradás a HUN-REN Ökológiai Kutatóközpont (HUN-REN ÖK) vizsgálata szerint.

2024. Május 24. 11:36, péntek | PR

Hibátlannak minősítették a Jánosik Kft.-t

Minden év májusában teljes körű átvilágítást végez egy erre szakosodott cég a Jánosik és Társai Kft.-nél. Az idei auditon sem találtak hibát a társaság tevékenységének, szinte mindenre kiterjedő, tüzetes átvizsgálásakor .