Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Május 22. 14:38, vasárnap | Belföld
Forrás: Honti Peti

Újabb strandok nyitnak a hétvégén

Újabb strandok nyitnak a hétvégén

Újabb strandok nyitnak meg a hétvégén. Szükség is van erre, mert alapvetően meleg, napos, kora nyári időben telik a következő néhány nap.

A strandok igyekeznek nem emelni a belépő-árakon, de ha biztosra akarunk menni, szerdai napot válasszunk, amikor mindehol 30 százalékkal kevesebbett kell fizetni.

Ezen a hétvégén már négy strand várja a budapestieket - tájékoztatta az InfoRádiót a Budapesti Városüzemeltetési Központ szóvivője. Szűcs Panni elmondta, hogy a kiszámíthatatlan időjárás miatt nem merték május 1-én az összes fővárosi strandot megnyitni.

A belépőkről azt mondta, hogy igyekeztek nem emelni az árakon.

A legdrágább a Palatinus, a felnőtt napijegy 2500 forintba kerül, szerdánként ugyanakkor minden belépő olcsóbb 30 százalékkal - minden budapesti strandon.

Ami a Balatont illeti, a vize melegedett, de még nem eleget.

Az ÁNTSZ egyébként az idén eddig nem tapasztalt súlyos szabálytalanságot a strandok, fürdők közegészségügyi ellenőrzésekor - mondta az InfoRádiónak Kovács Márta főosztályvezető.

OrientPress Hírügynökség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:54, kedd | Belföld

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél

Megállapodtak a bérekről az Audi Hungaria Zrt.-nél: a tárgyalódelegációk közötti egyhetes együttműködés után a szakszervezet hétfői bizalmi értekezlete elfogadta a mukaadóval közösen kidolgozott ajánlatot.

2024. Április 16. 07:53, kedd | Belföld

Szijjártó Péter büszkeségének adott hangot a demokrácia magyarországi helyzete kapcsán

Amennyiben a magyar lakosság nem lenne elégedett a kormánnyal, akkor nem nyerték volna kétharmados többséggel az utóbbi négy választást - mondta.

2024. Április 16. 07:48, kedd | Belföld

A Fidesz a valaha volt legerősebb EP-kampányra készül

A Fidesz a valaha volt legerősebb európai parlamenti (EP) kampányra készül, mert a június 9-ei választás tétje óriási: háború vagy béke, erről kell dönteni

2024. Április 15. 10:04, hétfő | Belföld

Idén is lehet szavazni az év körforgalmára