Városlista
2019. július 17, szerda - Endre, Elek

Hírek

2019. Május 02. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Ismételt pályázati felhívás a 2019. évi Köznevelési Alap pályázati eljárásban

Ismételt pályázati felhívás a 2019. évi Köznevelési Alap pályázati eljárásban

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2019. évben is meghirdette a Közművelődési, Sport, Egészségvédelmi és a Köznevelési Alapokat.

A pályázati alapokról szóló 4/2016. (II.12.) önkormányzati rendelet 15/A. § (5) bekezdése a Köznevelési Alap vonatkozásában akként rendelkezik, hogy amennyiben a pályázatok elbírálása során az Alap teljes összege nem kerül felosztásra, a Bizottságnak tárgyévben lehetősége van ismételten a Pályázati kiírás közzétételére a fennmaradt összeg mértékéig. A pályázatok elbírálására, támogatási szerződés megkötésére, az elszámolások elfogadására a 15/A. §-ban meghatározottak az irányadók azzal, hogy az elszámolás benyújtásának határideje tárgyév december 15.

A fentiekben hivatkozott önkormányzati rendelet, a pályázati adatlap, a pályázat benyújtását segítő összefoglaló tájékoztató beszerezhető a Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal földszinti ügyfélirányító pultjánál vagy az Önkormányzati Osztály Humán kapcsolatok Csoportjánál (Fő u. 11. I. emelet), illetve letölthető a letöltések menüpont alatt.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a pályázatokat a rendelet 1. mellékletében található űrlapon 2 példányban kell benyújtani, személyesen vagy postai úton a következő címre:
Mosonmagyaróvári Polgármesteri Hivatal
Önkormányzati Osztály,
9200 Mosonmagyaróvár, Fő u. 11.

Egy pályázati űrlapon csak egy témakörben lehet pályázni.
Beérkezési határidő: 2019. április 25. (csütörtök) 12.00 óra

A pályázatokkal kapcsolatosan további tájékoztatást Kisfaludy Zsuzsanna és Unger Annamária nyújt, a 889-856-os és az 577-817-es telefonszámokon.

A beérkezett pályázatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el. A döntést követően az önkormányzat támogatási szerződést köt az eredményes pályázókkal. A pályázati összeg felhasználásáról a pályázóknak elszámolást, továbbá szakmai beszámolót kell készíteniük.

Letöltések
Tájékoztató II. a pályázati alapok benyújtásához
Pályázati alap rendelet
Pályázati adatlap

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 16. 23:13, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Mosonmagyaróvár Város Helyi Választási Irodája szavazatszámláló bizottsági feladatokat vállaló, mosonmagyaróvári lakóhelyű választópolgárok jelentkezését várja

2019. Július 16. 23:06, kedd | Helyi

Nyolc újonnan kiképzett tűzoltó kezdte meg szolgálatát megyénkben

A BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon hetvenkilenc, frissen végzett tűzoltó esküdött föl a hivatására július 12-én.

2019. Július 16. 22:49, kedd | Helyi

Bajnokok ellen játszik az MKC csapata

Kiegészült a Mosonmagyaróvári Kézilabda Club nyári edzőmérkőzéseinek programja és a két felkészülési torna találkozóinak időpontjait is közölni tudjuk már.

2019. Július 16. 22:45, kedd | Helyi

Energetikai korszerűsítés miatt zárva tart a Huszár Gál Városi Könyvtár

2019. július 29-től energetikai korszerűsítés miatt a könyvtár minden részlege zárva tart. A munkálatok ideje alatt a könyvtár összes szolgáltatása szünetel.