Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2021. Március 10. 11:31, szerda | Helyi sport

Ismét magas fölénnyel nyert az egyetemi kosárcsapat

Ismét magas fölénnyel nyert az egyetemi kosárcsapat

A 9. fordulóban a Veszprémi Egyetemi SC ellen lépett pályára a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem, a Nemzeti Egyetemi Kosárlabda Bajnokságban.

Néhány percet követően 4-22 volt a mosonmagyaróváriak előnye, már ekkor látszódott, hogy minél hamarabb szeretnék lezárni a mérkőzést. A negyed végén magabiztos előnnyel vezettek (15-41). A második negyedben növelte előnyét a Széchenyi Egyetem és gyors indításokból sikerült teljesen eldönteni a mérkőzést (32-64). A fordulás után ismét nagy különbség alakult ki a csapatok között, aztán az utolsó negyedben az előző játékrészek forgatókönyve érvényesült és magabiztos Mosonmagyaróvár siker született. A mieink részéről minden játékosnak sikerült pontot szereznie és 6 játékos is elérte a minimum 15 pontot.

Mónus Péter, a Veszprémi Egyetemi SC edzője: - Gratulálok ellenfelünknek, a jobb erőkből állnak és átrohantak rajtunk. Sajnos nagyon érződött a csapaton az előző napi meccs okozta fáradtság. Sok sikert kívánok szimpatikus ellenfelünknek, hogy elérjék céljaikat.
Laky Tibor, a Mosonmagyaróvár Széchenyi Egyetem vezetőezdője: - Utoljára itt jártunk, akkor kikaptunk, ilyen antréval indultunk neki a mai mérkőzésnek. Nekünk nagyon fontos az, hogy ne veszítsünk már el több mérkőzést, a fiúk partnerek voltak. Gratulálok mindkét csapatnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.