Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2012. Szeptember 19. 05:00, szerda | Helyi
Forrás: Goodvill

Ismét a Procter &Gamble Co. legjobb üzleti partnerei között a magyar Éltex Kft.

Ismét a Procter &Gamble Co. legjobb üzleti partnerei között a magyar Éltex Kft.

Idén második alkalommal nyerte el az Éltex Kft. a Procter and Gamble (P&G) Co. „Év Üzleti Partnere” díját, melynek átadására 2012. szeptember 11-én az egyesült államokbeli Cincinnatiban.

Az Éltex Kft. egyike azon 8 cégnek a világon, amely megkapta ezt az elismerést a P&G 75.000 beszállítója közül, valamint egyike azon kevés cégnek a világon, akiknek valaha egymás után több alkalommal odaítélték az elismerést. A magyar vállalat elsőként segítette a P&G-t abban, hogy az elérje a nulla lerakással járó termelést, melyet azóta a magyar hulladékgazdálkodó a P&G számos gyárában is megvalósított.

A P&G a díjat 5 évvel ezelőtt alapította, hogy elismerje és megünnepelje azokat a partnereit, akik megfeleltek a cég által vizsgált Beszállítói Minősítői követelményeknek, és bizonyították kiváló szolgáltatási színvonalukat.

Az Éltex a hulladékkezelési szolgáltatások végzésén és más szolgáltatásokon keresztül is bebizonyította, hogy az együttműködés során képes minimalizálni a negatív környezeti hatásokat, valamint költségcsökkentést és bevétel-növekedést elérni a hulladékhasznosítás által.

A díjat a P&G cég igazgatótanácsától Vass Zoltán elnök vezérigazgató és Vermes Péter ügyvezető vették át:

„A Procter & Gamble a világ egyik legnagyobb vállalata, nagyon örülök, hogy csapatunk munkáját ilyen komoly díjjal ismerték el már második alkalommal” – mondta Vass úr. „A fenntarthatóság kulcsfogalom az együttműködésünkben. A célunk, hogy segítsünk a vállaltoknak elérni a hulladéklerakás megszüntetését és az újrahasznosítási arányok megnövelését.”

„Minden díjazottnak szeretnék gratulálni, különösen a ’Business Partner of the Year’ díjazottjainak” – mondta Rick Hughes, Chief Purchasing Officer.

„A P&G teljes szervezete a kiemelkedő üzleti lehetőségekre összpontosít, mely magában foglalja a külső partnerekkel való szoros együttműködést, akiken keresztül megvalósítjuk a folyamatos innovációt, és további piacokat nyerünk.”

Az Éltex Kft. szoros együttműködésben partnereivel a gyártási folyamatokhoz igazodva végzi szolgáltatásait a hulladékkezelés területén. Az alapfilozófia mentén, minden – veszélyes és nem veszélyes - hulladék egyaránt értékkel rendelkezik, csak meg kell találni a megfelelő hasznosítási módot.

Ezen elhivatottság mentén a Cég mindenkori céljai között szerepel partnereinél a hulladéklerakás teljes megszüntetése, és a feleslegesnek ítélt anyagokból történő értékteremtés.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.