Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Augusztus 26. 10:51, hétfő | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság

Internetes csaló kereskedőt kapcsoltak le a rendőrök

Internetes csaló kereskedőt kapcsoltak le a rendőrök

A 23 éves férfi autóbontásból származó alkatrészek futárszolgálat útján történő szállítására tett ígéretet. A vételárat és a szállítási költséget bankszámlájára utaltatta, azonban a terméket a vásárlóknak nem küldte el

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság ügyeletén 2013. február 8-án tett feljelentést a levéli sértett. A rendőröknek elmondta, hogy egy számára ismeretlen férfitól autóalkatrészeket rendelt meg 2013. január 25-én, az áru vételárát és a futárszolgálat díját átutalta, azonban a termékeket azóta sem kapta kézhez.

A rendőri vizsgálat adati alapján a 23 éves miskolci férfi, autóalkatrészeket kereső vásárlók hirdetésére válaszolva, kereskedőnek adta ki magát. Vállalta, hogy a szükséges árut egy-két napon belül, futárszolgálat útján juttatja el a vevőnek. A termék vételárát és a szállítási költséget minden esetben előre átutaltatta bankszámlájára, azonban az árut nem küldte meg. M. Gergely a sértettektől húsz- és hetvenötezer forint közötti összegeket csalt ki, vállalt kötelezettségét azonban nem teljesítette.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság M. Gergely ellen üzletszerűen elkövetett csalás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást lezárta, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg a Mosonmagyaróvári Járási Ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.