Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2013. December 05. 08:03, csütörtök | Helyi
Forrás: Hasznos Hírek

Így szabadulhat meg idegesítő ismerőseitől a Facebookon

Így szabadulhat meg idegesítő ismerőseitől a Facebookon

Napokon belül új felirat tűnik fel a Facebook-üzenőfalakon, az "Unfollow" megnyomásával úgy iratkozhatunk le nem igazán kedvelt ismerőseink frissítéseiről, hogy erről ők bármit is sejtenének.

Egy szöveges módosítással szeretne pozitív hatást kifejteni felhasználóira a Facebook. A magyar fordításban valószínűleg a “Leiratkozás” megfelelőt kapó “Unfollow” az eddigi “XY összes tartalmának elrejtése” feliratot váltja. A Mashable által idézett Facebook-szóvivő szerint a közösségi oldal az új szövegezéssel azt az érzést szeretné erősíteni a felhasználókban, hogy ők dönthetnek arról, kinek milyen tartalmaival találkozzanak nap mint nap.

Egy felhasználó követésének megszüntetését ezután is úgy lehet majd elérni, hogy az általa közzétett tartalom fölé kell vinni az egeret, majd a poszt jobb felső sarkában megjelenő lenyitható menüből most még a “Hide all from XY / XY összes tartalmának elrejtése”, hamarosan pedi az “Unfollow / Leiratkozás” gombot kell majd megnyomni.

Fontos: ismerőseink ahogy most, úgy a jövőben sem értesülnek majd arról, hogy nem vagyunk kíváncsiak rájuk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.