Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2015. Május 10. 23:05, vasárnap | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Igazi gólparádé az élvonaltól búcsúzó Szeged ellen

Igazi gólparádé az élvonaltól búcsúzó Szeged ellen

Rájátszás 4. mérkőzés I Újszegedi Sportcsarnok I Szeged KKSE - MKC SE

Elenyésző, pusztán matematikai esélye volt már csak a mérkőzést megelőzően aktuális ellenfelünknek a bennmaradásra. Egy gólgazdag mérkőzésen azonban végérvényesen is eldöntöttük a szegedi gárda sorsát. A csoport másik kiesőjének kiléte viszont még továbbra is bizonytalan, hiszen az MTK hazai pályán egy góllal legyőzte a Vácot.

Előzetesen sem jósolt talán senki sem sok esélyt a szegedi gárdának, de azért ennél talán nagyobb ellenállásra lehetett számítani tőlük. Ellenfelünk csak a mérkőzés első húsz percében volt a pályán, míg a hátralévő idő jó részét lényegében vegetatív állapotban töltötte. Az első félidő utolsó tíz percében nyújtott teljesítményük megpecsételte a sorsukat, hiszen ekkor összesen egy gólt szereztek, amíg mi hétszer is betaláltunk. A második játékrészben is irányítottuk a mérkőzést és uraltuk a pályát, azonban valamivel az általunk nyújtott színvonal is visszaesett. Ez azonban könnyen betudható a győzelem biztos tudatának, vagy annak, hogy a csapat szerette volna elkerülni a szerencsétlen sérüléseket. Nem is számit igazán. A mosonmagyaróvári hölgyek a szegediek utolsó hazai és - végeredmény tekintetében - jó időre utolsó élvonalbeli mérkőzésén győzedelmeskedtek magabiztosan. Kevésbé várt fordulatnak – MTK bravúr a Vác ellen – köszönhetően jövő héten fokozott nyomás alatt kell teljesítenünk, aminek a végeredménye könnyen sorsdöntő is lehet. A fővárosiakat látjuk majd vendégül egy minden bizonnyal parázs mérkőzésen ahol többek között maximális koncentrációra és teljes higgadtságra lesz szükség a sikerhez. Hajrá MKC!!

Mestermérleg
Hlavaty Tamás: Egy két szükségtelen technikai hibát és az első félidőben tapasztalt gyenge védekezést leszámítva jó teljesítményt nyújtottunk a mérkőzésen. Ennek igazán örül mindenki, de ünnepelni nincs időnk, hiszen gőzerővel kell, hogy készüljünk a folytatásra.

Marosán György: Lényegében húsz percet töltöttünk a pályán aztán kinyílt az olló és kijött a különbség a két csapat között. Gratulálok a mosonmagyaróvári csapat végig nagyon koncentráltan játszottak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 13:47, péntek | Belföld

KSH: a benzin 3,2, a dízel 2,4 százalékkal drágább Magyarországon a régiós átlagnál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 639, míg a régiós országokban 619 forint volt.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás