Városlista
2021. december 1, szerda - Elza

Hírek

2021. November 24. 09:02, szerda | Helyi

Huszonöt migránst fogtak el a rendőrök Mosonmagyaróvár térségében

Huszonöt migránst fogtak el a rendőrök Mosonmagyaróvár térségében

A rendőrök Mosonmagyaróvár térségében fogták el a migránsokat, akik személyazonosságukat és magyarországi jogszerű tartózkodásukat sem tudták igazolni.

Az M1 autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, Mosonmagyaróvár térsége közelében a napokben huszonnégy, magát szír állampolgárnak valló migránst, majd pár órával később további egy, magát szintén szír állampolgárnak valló embert tartóztattak fel. A rendőrök a migránsokat - meghallgatásukat követően - a hatályos magyar jogszabályok értelmében visszakísérték az ideiglenes biztonsági határzárhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 30. 15:10, kedd | Helyi

Több mint 300 ezer forint gyűlt össze a Példa Egyesület jótékonysági vásárán

Jótékonysági karácsonyi vásárt szervezett a Példa Egyesület a Szigetközi Gyermekekért, november 27-én, egy helyi kávézóban.

2021. November 29. 11:58, hétfő | Helyi

A csomagtartóban bújtatták a szíreket az embercsempészek

A tádzsik férfit és ukrán női társát Jánossomorja külterületén ellenőrizték a rendőrök. Autójukban kilenc migráns tartózkodott.

2021. November 29. 09:45, hétfő | Helyi

Öngyilkossági szándékkal gyújtotta fel a társasházi lakást Mosonmagyaróváron

Az idős elkövető öngyilkossági szándékkal gyújtott tüzet egy ötemeletes társasház földszinti lakásának több helyiségében, Mosonmagyaróváron.

2021. November 24. 08:56, szerda | Helyi

Több mint 1000 gramm kokaint akartak Magyarországra hozni

Jelentős mennyiségű kokainnal az autójában bukott le egy férfi még tavaly szeptemberben Hegyeshalomnál. Tettestársai, egy férfi és egy nő - akik távolról követték a drogot szállító kocsit - szintén rendőrkézre kerültek.