Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. November 08. 05:00, péntek | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Hiába cikkeztek az újságok, Tóthéknál minden szép és jó!

Hiába cikkeztek az újságok, Tóthéknál minden szép és jó!

Tóth Vera a háttérben segít Gabinak.

Cáfolják a testvérháborút a Tóth lányok, és ezt közös koncertjeikkel is hangsúlyozzák. Tóth Vera szerint valóban voltak olyan kérdések, amelyekben nem mindig értettek egyet, de a testvéri kötelék sosem szakadt meg köztük. Sőt! A támadások közelebb hozták őket egymáshoz, és ma már az X-Faktorról is mindent kibeszélnek.

Tóth Gabinak ezer dolga akad az X-Faktor mentoraként, de Verához bármikor fordulhat jó tanácsért.

– Folyamatosan konzultálunk, újra és újra megnézzük a produkciókat, kielemezzük. Nem mindig van közöttünk egyetértés, de nem is kell – nyilatkozta Tóth Vera a Heti Témának, és bevallotta az is: valóban voltak olyan életszakaszok, amikor kicsit távolabb kerültek egymástól, de a kapocs soha nem szakadt meg közöttük.

– Hiába cikkeztek az újságok! A közös szereplések pedig csak egyre közelebb hoztak minket egymáshoz, mert éneklés közben rengeteg dolog kiderül egy emberről. Ez megkönnyíti a dolgokat, és az évek során csak egyre jobb lesz közöttünk a harmónia – érvelt Vera a hetilapnak, aki húgát hívja, ha valami problémája akad.

– Mindent tőle kérdezek meg onnantól kezdve, hogy milyen ruhát vegyek fel egy koncertre egészen odáig, hogy mi a véleménye egy pasiról. Mindent megkérdezek tőle. Ha magányosak vagyunk, a másikat hívjuk először.

Már gyerekkorunkban is egymás bizalmasai voltunk. Hát kivel beszéled meg a titkaidat? Nyilván nem az anyukáddal, hanem a tesóddal. Aztán ezzel lehetett zsarolni is a másikat: ha nem csinálod ezt vagy azt, elmondom anyunak, amit tudok – nevetett Vera.

– Testvérként abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy Gabival mindketten énekesnők lettünk, és a Jóisten mindkettőnket azonos kvalitásokkal ruházott fel. Ha más műfajban, és néha más eszközökkel is, de ugyanazt csináljuk.

Egyikünk sem tehetségesebb a másiknál. Zenei téren egyforma a tudásunk. Nincs köztünk féltékenység, és akkor sem volt, amikor nekem még jobban ment, mint Gabinak. Soha nem tiportuk el a saját önös érdekeink miatt a másikat.

Címkék: színes

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.