Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2013. Február 06. 09:24, szerda | Helyi

Házasság Hete 2013 - Népszerűsítsd Te is!

Házasság Hete 2013 - Népszerűsítsd Te is!

Nagy örömünkre szolgál, hogy a Házasság hete rendezvénysorozat évről évre egyre ismertebb és sokan csatlakoznak hozzá. Jó látni, hogy milyen sokaknak fontos a házasság!

A Házasság hete mozgalom egyik célkitűzése, hogy minél több pár számára elérhető közelségbe hozzon olyan programot, amely segítséget jelenthet nekik abban, hogy házasságuk megerősödjön, vagy éppen hogy komolyan vegyék a házasság alternatíváját, ha eddig nem házasságban éltek.

Az emberek elérése és a programokról való híradás azonban nem kis feladat. Idén arra gondoltunk, hogy a honlapunk www.hazassaghete.hu mellett nagy hangsúlyt helyezünk a Házasság hete mozgalommal kapcsolatos információk facebookon való megjelenítésére. Tudjuk, hogy nem mindenki rajong a facebook-ért, de be kell látnunk, hogy a fiatalabb generáció kommunikációja egyre nagyobb mértékben ezen zajlik, ezért kérjük, ha nincs ellenére, Ön is kövesse figyelemmel a házasság hete facebook oldalát https://www.facebook.com/hazassaghete és ha lehetősége van, töltsön fel oda programokat, vagy osszon meg ezen a helyen a Házasság hetével kapcsolatos fényképeket, videókat. Segítségét köszönjük!

Házasság Hete Mosonmagyaróvár Facebook oldala a következő linken érhető el:

https://www.facebook.com/hazassaghetemosonmagyarovar

Reméljük, hogy idén a média odafordulása még a tavalyinál is jelentősebb lesz. Kérjük kísérje ezt is figyelemmel. Összefogással nagyobb az esély arra, hogy a média nemcsak elrettentő történetekkel lesz tele, hanem a jó példáknak is híre megy, és a gyógyulás útja is körvonalazódhat. Isten adjon minél több egészséges családot és házasságot környezetünkben!

Kívánjuk kezdeményezésükre, munkájukra Isten áldását!


Dr. Herjeczki Kornél
A Házasság hete magyarországi szervezőbizottságának tagja

A Házasság hete média támogatója a Family magazin
www.family.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.