Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Május 09. 11:39, kedd | Bulvár
Forrás: mti

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatásának egy kulcsjelenetéről mesélt

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász folytatásának egy kulcsjelenetéről mesélt

Harrison Ford a Szárnyas fejvadász című kultfilm folytatásának egy kulcsjelenetéről is mesélt hétfőn egy facebookos közönségtalálkozón a produkció első mozis trailerének bemutatója alkalmából.

Ford, aki a harminc évvel ezelőtti, Ridley Scott rendezésében készült sci-fiben Decardot alakította, a Szárnyas fejvadász 2049 című filmben ismét visszatér az egykori replikánsvadász szerepében.

A folytatás főhősét Gosling játssza. A fiatal fejvadász a világot káoszba döntő súlyos titok nyomára bukkan, amelynek megfejtéséhez fel kell kutatnia a harminc éve eltűnt Decardot. A közönségtalálkozón Ryan Gosling és a rendező, Denis Villenuve társaságában válaszolt a kérdésekre - írta a The Hollywood Reporter.

Villeneuve beszámolt róla, hogy Ford és Gosling mellett Jared Leto, Robin Wright és Ana de Armas is látható a filmben. Megjegyezte: ha harminc éve valaki azzal jött volna hozzá, hogy ő rendezi a folytatást, hangosan kinevette volna.

Izgalmas volt szembesülni azzal, hogy az 1982-ben bemutatott filmben megjelenő technikai jövő mennyire valósult meg - mondta Ford. Továbbá megosztotta a közönséggel, hogy milyen mély és gazdag érzelmek jelennek meg abban a jelenetben, amely Decard múltját és jelenét hidalja át, amikor először találkozik Goslinggal.

Ford egy nappal első jelenete felvétele előtt járt először a forgatáson. A helyszín aprólékosan be volt rendezve, még az eső is esett, akárcsak a harminc évvel ezelőtti jelenetekben.

"Nagyon izgalmas, megragadó élmény volt"- idézte fel. Hangsúlyozta, hogy nagyon élvezte a közös munkát Goslinggal, tetszett neki, hogy a színész felelősséggel játszotta a szerepet és komplexek lettek a közös jeleneteik. Dicsérte Villeneuve rendezői elképzelését és színészvezetését is.

Gosling elmesélte, hogy gyerekként látta az eredeti mozit, amely nagy hatást gyakorolt rá, és "szürreális élmény" volt számára, hogy a folytatáson dolgozhatott. Ford megjelenése a forgatáson felszabadító hatással volt rá is, és mindenkit magával ragadott a közös munka - tette hozzá.

A Szárnyas fejvadász 2049 idén októberben kerül a mozikba. A folytatás elkészítésében Ridley Scott executive producerként vett részt.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.