Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Január 13. 12:02, szerda | Belföld
Forrás: mti

Három kislányt ütött el az ittas sofőr

Három kislányt ütött el az ittas sofőr

Az autó tulajdonosa úgy engedte át a vezetést barátjának, hogy tudta, a másiknak nincs jogosítványa, és ittas. A sofőr három kislányt ütött el. A rendőrök büntetőeljárások vizsgálatát befejezték.

Járművezetés ittas állapotban elkövetett vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság egy 22 éves sóstófalvai férfival, továbbá 23 éves gesztelyi társával szemben járművezetés tiltott átengedésének vétsége miatt – közölte a rendőrség.

A 23 éves gesztelyi férfi Sóstófalván, 2020. július elsején, 19 óra körül átengedte a vezetést 22 éves, vezetői engedéllyel nem rendelkező barátjának, aki annak előtte szeszesitalt ivott. A sofőr a Sport utcában egy kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, kisodródott, és elütött három kerékpáros kislányt. A szabályosan közlekedő lányok közül egy súlyosan, míg a másik kettő könnyebben sérült meg. Az autóban anyagi kár keletkezett, a sofőr és utasa nem sérült meg.

A Miskolci Rendőrkapitányság a nyomozás során a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.