Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2022. Május 04. 13:01, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: mti

Három kategóriában is díjat nyert a Vadászati Világkiállítás a Global Eventex Awardson

Három kategóriában is díjat nyert a Vadászati Világkiállítás a Global Eventex Awardson

Három kategóriában is díjat nyert az \"Egy a Természettel\" Vadászati és Természeti Világkiállítás a világ elsőszámú rendezvényes versenyén, az idén 12. alkalommal megrendezett Global Eventex Awardson

- olvasható a világkiállítás honlapján. A kedden közölt tájékoztatás szerint a zsűri a szakkiállítás (Trade Show) kategóriában ezüst-, a szakmai konferencia (Convention) és az audiovizuális eszközök használata (Use of Audiovisual) kategóriákban pedig bronzéremmel jutalmazta a 2021-es budapesti világkiállítást.

Hozzátették, a Global Eventex Awardson 2009 óta díjazzák a nemzetközi rendezvényszakma legkreatívabb, leginnovatívabb és leghatékonyabb eseményeit, idén 33 országból 606 nevezés érkezett mások mellett az Egyesült Államokból, Kínából, az Egyesült Királyságból, Olaszországból és Németországból.

Arra is kitértek, hogy a szakmai konferencia kategóriájában a szintén Magyarországon rendezett 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus ezüstérmes lett, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó pedig negyedik helyen végzett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.

2024. Április 18. 14:30, csütörtök | Belföld

A kormány szerint a vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről

A vendégmunkások nem fogják kiszorítani a magyarokat a magyar munkahelyekről - mondta a Nemzetgazdasági Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára csütörtökön a Kossuth rádió műsorában.

2024. Április 18. 14:29, csütörtök | Belföld

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban

Magyarországon nőtt a második legnagyobb arányban a tisztán elektromos autók értékesítése márciusban - közölte az Energiaügyi Minisztérium (EM) csütörtökön a Facebook oldalán közzétett bejegyzésben.

2024. Április 18. 14:27, csütörtök | Belföld

Kis és közepes vállalkozók kaphatnak teret az eMagon

Együttműködést kötött a VOSZ és az eMAG a magyar kkv-k online értékesítési csatornáinak fejlesztésére