Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2021. Május 18. 08:59, kedd | Helyi

Hamis szőnyeget és ruhákat találtak egy kamionban

Hamis szőnyeget és ruhákat találtak egy kamionban

Az M1-es autópályán ellenőriztek egy bolgár furgont a pénzügyőrök, amiben másfél millió forint értékű hamis szőnyeget és ruhákat találtak.

A csomagtér átvizsgálásakor különböző nagyságú, felirat nélküli fekete zsákokat találtak, amikben Louis Vuitton és Chanel szőnyegek, valamint Adidas és Nike márkajelzésű ruhák voltak.

Az előzetes szakértői vélemény szerint valamennyi termék hamisítvány, amiket a védjegy tulajdonosának engedélye nélkül hoztak forgalomba.

A pénzügyőrök a több mint másfél millió forint értékű rakományt lefoglalták és iparjogvédelmi jogok megsértésének bűntette miatt feljelentés tettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.