Városlista
2019. június 20, csütörtök - Rafael

Hírek

2018. Szeptember 19. 00:00, szerda | Helyi

Halászléosztásból adomány a hospice-háznak

Halászléosztásból adomány a hospice-háznak

A Szent István Napok keretében hagyományosan minden évben megfőzik Szigetköz legnagyobb halászlevét is.

Mosonmagyaróvár önkormányzata finanszírozásában, a helyi Rotary és Lions klubok közreműködésével osztották a finomságot, melynek bevételét a hospice-ház javára ajánlották. Az adományt a napokban adták át dr. Bodnár Máriának.

Az idei Szent István Napokon óriáskondérból mintegy kétezer adag halászlét kínáltak, amelyet jelképes összegért bárki megkóstolhatott. Ezúttal egy helyi étterem vállalta fel a nem kis feladatot.


Az augusztus 20-ai finomságot a mosonmagyaróvári önkormányzat támogatta, a helyi Rotary- és Lions-klubokkal együttműködve.


A halászléosztásból befolyó 500.000 forintot ezúttal a várhatóan decemberben megnyíló hospice-ház javára ajánlották fel.


Árvay István mosonmagyaróvári polgármester, dr. Galgóczy Béla, a Rotary Club Mosonmagyaróvár elnöke és Hernádi Sándor, a Lions-klub tagja a napokban adta át jelképesen az adományt dr. Bodnár Máriának, a hospice-ház megálmodójának.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 18. 17:54, kedd | Helyi

Miniszteri látogatás az MKC kézilabdacsapatánál

Informális elnökségi ülést tartott a napokban az EU Fire-Mosonmagyaróvári KC NB I-es női kézilabdacsapatának vezetősége.

2019. Június 18. 17:46, kedd | Helyi

13. Voluta Mosonmagyaróvár

Idén is megrendezésre kerül Mosonmagyaróváron az egyre népszerűbb Voluta fesztivál. Változatos sport- és szórakoztató programokkal várják a szervezők az érdeklődőket.

2019. Június 18. 00:00, kedd | Helyi

Változik a helyközi busz menetrendje

A helyközi autóbusz-menetrend változásai miatt a következő változások lépnek életbe Mosonmagyaróvár helyi autóbusz-közlekedésében 2019. június 15-től (szombattól) kezdődően

2019. Június 18. 00:00, kedd | Helyi

Nemzetközi Jóga Nap

Az Indiai Nagykövetség 2019. június 22-23-án ünnepli a Jóga 5. Nemzetközi Világnapját Magyarországon. Ez alkalomból egy különleges eseménysorozat bemutatására kerül sor Mosonmagyaróváron.