Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. Március 25. 07:42, hétfő | Helyi
Forrás: MTE

Győzött a FUTURA Mosonmagyaróvár!

Győzött a FUTURA Mosonmagyaróvár!

A FUTURA Mosonmagyaróvár, az elmaradt fordulót követően ismét hazai pályán küzdött meg az értékes három pontért, a Pápa együttese ellen.

Játékosok:

Antal, Németh (Schmatovich E.), Horváth Á., Szabados, Kovács Zs.,Schmatovich, Ladiszlaidesz,Horváth R., Nagy L.(Dombi), Kovács Á., Hajós (Antalkovics).

Beszámoló a meccsről:

Már a második percben megszerezte a vezetést csapatunk egy gyönyörű támadást követően. Smata vezette rá a pápai védőkre a labdát,majd ugratta ki jól Krizsót, aki egy lépést követően a bal felső sarokba vágta a labdát 11 méterről. 1:0 A gólt követően kicsit kiegyenlítettebb lett a játék, de csapatunk előtt volt több gólszerzési lehetőség. A 17’-ben Kovács Á. próbálkozott 30 méterről bevenni az ellenfél kapuját, de lövése kicsit fölé ment. A 20’-benSmata játszott össze jól Nagy Lacival, majd utóbbi 17 méterről vette célba a kaput, de a vendég kapus hárítani tudott. A 36’.-ben Horváth Á. eresztett meg egy bombát, de lövése a védőkről lepattant épen a jól érkező Smata elé, aki egyből középre ívelt Krizsóhoz, de sajnos kapáslövése fölé ment, így maradt az egy gólos előny a félidőben.

A második félidőben megélénkült a játék és kisebb fölényt szerzett az ellenfél, de még is csapatunk előtt volt az első gólszerzési lehetőség. Az 56’-benSmata küzdött a védőkkel, akik a 16-s vonala előtt csak szabálytalanul tudták megállítani.A megítélt szabadrúgást Horváth R. végezte el,de sajnos a labda a jobb felső léc mellett elsuhogott és kimaradt a helyzet. A 60’-ben Kovács Á. robogott el a jobb oldalon, majd élesen lőtte be a labdát. Smata érkezett és jól csúsztatta meg lábbal, de sajnos egy védőnek sikerült mentenie. A 62’-ben meghűlt, mit egy 250 hazai szurkolóban a vér, mert Horváth Tamás 7 méterről tisztán lőtt kapura, de Anti egy reflex mozdulattal a léc fölé tolta a labdát, így megmaradt nálunk az előny. A 69’-benKrizsó lépett ki a védők közül, és a kapus mellett is elrúgta a labdát, de az a bal kapufa belső élét találta el és a gólvonalon végig gurulva kifelé kanyarodott. A 80’-benBazsi végezhetett el szabadot. A baloldalról belőtt labdára a nem rég beállt Dombi érkezett és a jobb alsó sarokba fejelte a labdát. 2:0 A 90’-ben ismét Dombi fejelhetett tisztán,de a kapus bravúrral védett és maradt az eredmény.

Összegzés:Egy nagyon fiatal és lelkes csapat ellen hoztuk, a kötelező győzelmet.

Góllövők: Hajós 2’, Dombi 80’

Kapcsolódó galéria

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.