Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2013. November 21. 00:00, csütörtök | Helyi
Forrás: saját

Gépjármű biztosítás - Hogyan használjuk helyesen az online kalkulátorokat?

Gépjármű biztosítás - Hogyan használjuk helyesen az online kalkulátorokat?

Mire kell figyelni szerződéskötéskor? Hogyan használjuk helyesen az online kalkulátorokat?

Az előző évek csökkenő gfb-díjainak köszönhetően idén már nem nagyon tudnak lejjebb menni a biztosítótársaságok a költségeket illetően, ezért más módon próbálják meg ügyfeleiket megtartani vagy éppen az új ügyfeleket becsalogatni az irodákba.

  • Vannak olyan biztosítótársaságok, akik kifejezetten az új ügyfeleket keresik, nekik adják a nagyobb engedményeket. Megjegyzem, hosszú távon ez lehet a legkifizetődőbb ajánlat mind a két fél számára.
  • Mások a régi ügyfeleik megtartását tűzték ki célul, őket bombázzák az előre kalkulált díjakkal.

De milyen engedményekről is beszélünk, ha már nem lehet ennél kevesebb díjat elkérni? Nos, a válasz egyszerű. Mivel a biztosítótársaságok nemcsak a gépjármű felelősségbiztosítás által befolyt összegekből határozzák meg a büdzséjüket, ezért a többi „termék” széles palettáját kínálják a „kötelezőt kötni kívánó páciensnek”, akár extra kedvezményekkel.


„Itt már nem is a biztonságunkról van szó?” – kérdezhetnénk.
A kérdésre hadd válaszoljak kérdéssel: „Mi történik abban az esetben, ha a gfb egy egyes számú biztosítótársaságnál kalkulálja az alacsonyabb díjat, ám a hozzá kedvezményesen kiszámított lakásbiztosítás a kettes pénzintézetnél tűnik reálisabbnak? Hogyan köthetnénk meg így a számunkra legkedvezőbb tételeket?


Ebben a helyzetben egy megoldást tudunk javasolni. Olyan független pénzügyi képviseletet, ahol egy helyen lehet minden biztosítási formát intézni, ahol táblázatba foglalva hasonlíthatjuk össze az ajánlatokat.


S ha már itt tartunk, feltétlen meg kell említeni az online kalkulátorok helyes használatát is!

Tapasztalataink azt mutatják, hogy egyre többen keresik fel ezeket - a méltán népszerű - oldalakat. A jogszabály azonban akkor is vonatkozik ránk, ha online kötjük meg az ajánlatot. Mire gondolok? A régi szerződésünket senki nem fogja felmondani helyettünk írásban. Erre idén is november 30-ig van lehetőség. A papírmunka második felét is sokan elfelejtik. Ez pedig a szerződéskötés utáni teendőkre vonatkozik. Érdemes akár többször is átolvasni szerződéseinket, különös tekintettel a speciális feltételekre valamint a személyes adatainkra. Ezek hiányában vagy pontatlan adatok megadásával semmissé is válhat a biztosításunk.


Amennyiben valaki a teljes kedvezményskálát szeretné kihasználni, de nem biztos az online kalkulátorok díjaiban, akkor bátran keressen fel bennünket.
Amit kínálunk:
• teljes körű kiszolgálás a gépjármű felelősségbiztosításokról
• az igénybe vehető kedvezmények széles palettája a kapcsolt biztosítások terén
• ügyintézés, papírmunka, ügyfélszolgálat
Hát nem egyszerűbb így?

A cikket a Global Alkusz Független Pénzügyi Képviselet támogatta.

Cím: Mosonmagyaróvár, Kossuth L. u. 14.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.