Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2019. Július 20. 10:20, szombat | Helyi

Folyamatosan erősödik a Credobus Mosonmagyaróvár kerete az új szezonra

Folyamatosan erősödik a Credobus Mosonmagyaróvár kerete az új szezonra

Czár Richárd: „Bajnokok akarunk lenni”

Király József együttesét rutinos, sokat látott játékosok és sikeréhes fiatalok alkotják. A tavalyi csapatból nyolcan maradtak a kék-fehéreknél, akik közül az egyik legnagyobb név Czár Richárd, aki a Budapest Honvédban nevelkedett.

Az előző szezon a kiesés miatt nagyon rossz emlékként maradt meg bennemmeséli Czár Richárd, a Credobus Mosonmagyaróvár középpályása. Ennek ellenére nem igazoltam el. A döntésem meghozatalában sokat segítettek az új igazolások és Király József személye is, akivel nagyon jó a kapcsolatom. Három éve az első NB II-es idényünkben nagyon jól szerepeltünk, hiszen végül kilencedikek lettünk. Az akkori csapatból heten most is tagja vagyunk a Mosonmagyaróvár keretének, ami nagy segítség (Bohner Roland, Boros Tamás, Czár Richárd, Darázs Péter, Jasarevic Mahir, Laki Balázs és Mundi Roland – a szerk.). Jó szellemű játékosokkal erősödött a csapat, amely nagy dolgokra lehet képes.

Czár Richárd az eddig lejátszott négy edzőmérkőzésből hármat végigjátszott, egyszer pedig 80 percet töltött a pályán. A remek rúgótechnikájú középpályás kulcsembere lehet Király József együttesének.

Egyértelműen a bajnoki cím és a feljutás a célunk. Ezért is maradtam Mosonmagyaróváron. Az igazolások és az, ahogyan alakul az csapat az öltözőben és a pályán bizakodásra ad okot. Én is nagyon optimistán várom a bajnoki rajtot, amelyre készen fogunk állni. Jó közösség vagyunk és ezt a pályán is meg fogjuk mutatni.

Czár Richárd két szezon alatt 50 NB II-es mérkőzésen lépett pályára a Credobus Mosonmagyaróvár színeiben és 6 gól mellett 16 gólpasszt is kiosztott.

Közhelynek hangzik, de nem az a lényeg, hogy én lőjem a gólokat és én adjam a gólpasszokat, hanem az, hogy a csapat jól teljesítsen. Nem mondom, hogy azt 5 vagy éppen 10 gólt kell lőnöm a következő szezonban, de persze szeretnék minél többször eredményes lenni. Igyekszem megfelelni az elvárásoknak, mert tudom, hogy a mester, a csapat és a szurkolók is sokat várnak tőlem” – mondta Czár Richárd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.