Városlista
2024. április 17, szerda - Rudolf

Hírek

2013. Április 30. 16:59, kedd | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Fogatos felvonulás

Fogatos felvonulás

Fogatos felvonulás, helyi fúvószenekarok, gyermekprogramok, tánc bemutatók és koncertek.

Ezekkel várja az érdeklődőket a Városi Önkormányzat, a Flesch Károly Nonprofit Kft. és a Városüzemeltető Kft. a Wittmann Antal Parkban, a városi majálison.

Mosonban, a Kránitz pékség mögötti (lebontott iskola) területén gyülekeznek a fogatosok május 1-én, reggel 9 órakor. A felvonulás innen indul, majd érintik a Mosoni templomot, a Kühne gyárnál lévő körforgalmat, a Corvina hotelt, a Minervat, a Karolina Kórházat, a Városházát, majd megközelítőleg egy óra után érnek a Wittmann Antal Park bejáratához. Az összesen megtett út 4700 méter. A felvonulás szervezői Németh Krisztián és Varga Tamás.

A Wittmann Antal Parkban fél 10-től zenél a Kühne Zrt. Fúvószenekara, majd a Mofém Zrt. Fúvószenekara, 11 órától Halász Judit koncert várja a kicsiket és a nagyokat.

13 órától táncbemutatók: Pulzusroki, Hastánc, Magic Dance, Galaxy RRC, Okay Dance és Gyerek aerobic. 15 óra 45 perctől fellép az Ifjúsági Fúvószenekar és a Majorettek, majd 16 óra 40 perctő Brazil dob show táncosokkal vár mindenkit.

17 óra 30 perctől Szabó Ádám Tangó harmonikaműsorát láthatják. 19 órától Pál Utcai Fiúk koncert, 21 órától pedig a Bikini együttes fellépésezárja a Majálist.

Minden érdeklődőt nagy szeretettel várnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.

2024. Február 20. 11:51, kedd | Helyi

Mit kezdjünk veszteségeinkkel?

Igazi Barbara személyiségfejlesztő, Gyászfeldolgozás Módszer specialista, integrál tanácsadó \"Mit kezdjünk veszteségeinkkel?\" című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban.