Városlista
2021. május 10, hétfő - Ármin

Hírek

2021. Április 16. 16:24, péntek | Helyi
Forrás: police.hu

Féltékenységből verte meg barátnőjét

Féltékenységből verte meg barátnőjét

A napokban érkezett bejelentés arról a rendőrségre, hogy volt barátja súlyosan bántalmazta a fiatal nőt.

A nő a rendőröknek elmondta, minden kapcsolatot megszakított egykori barátjával, amit a férfi nem tudott elviselni, ezért az éjszakai órákban megjelent a lakásánál, az ajtót berúgta, majd minden előzmény nélkül rátámadt a nőre. A féltékeny barát ütötte, rúgta volt barátnőjét ahol érte, aki a bántalmazás következtében súlyos sérüléseket szenvedett.

A 26 éves férfi elszaladt a helyszínről, azonban a rendőrök 2021. április 14-én a városban igazoltatták, majd elfogták, és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók súlyos testi sértés bűntette miatt gyanúsítottként hallgatták ki őt. A gyanúsított vallomásában elismerte a bűncselekmény elkövetését.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Május 06. 11:01, csütörtök | Helyi

Májusban ismét tavaszi lomtalanítás

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata és a Kisalföldi Kommunális Hulladékgazdálkodási Közszolgáltató Nonprofit Kft. tavasszal is megszervezi a lomtalanítást a városban:

2021. Május 06. 08:17, csütörtök | Helyi

Apa-lánya bringatúra - két keréken támogatják az autizmussal élőket

165 kilométer megtétele volt a cél május 1-jén és 2-án, az Apa-lánya bringatúra keretében. A kezdeményezést Szani Ferenc és lánya indították, hogy felhívják az autizmussal élőkre a figyelmet.

2021. Május 04. 10:55, kedd | Helyi

Kis lépés az adózónak, hatalmas segítség a támogatottnak

Gyermekek gyógyítására és állatmenhelyekre szánják a legtöbben adójuk 1+1 százalékát. A támogatott szervezeteknek óriási segítséget jelentenek az adóforintok, a felajánlók évről évre milliárdok sorsáról dönthetnek.

2021. Május 04. 08:23, kedd | Helyi

Lopott, rongált és egy iskolába is betört - 23 bűncselekmény miatt kell felelnie

Telephelyeken hagyott autókkal okozott balesetet, panziók szobájából lopott, de egy általános iskolába is betört az a 23 éves férfi, akinek 23 bűncselekmény miatt kell felelnie