Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Március 10. 07:17, szombat | Bulvár
Forrás: STOP / Új Ász

Félmilliót tol Alekosznak a TV2 a semmiért - havonta

Félmilliót tol Alekosznak a TV2 a semmiért - havonta

Folyamatos találgatások kísérték Alekosz csatornaváltását, hiszen senki sem tudta pontosan, mennyi pénzért érte meg a TV2-nek elcsábítania a görögöt.

Az Új Ász információi szerint Alekosz - amellett, hogy kárpótolják elbukott valóvilágos főnyereménye után - havonta úgynevezett készenléti díjat kap, amit 500 ezer forintban állapított meg a csatorna.

A ValóVilág negyedik szériájának nyertese tavaly év végén jelentette be Hajdú Péter műsorában, hogy átnyergel a TV2-höz, és játékosként részt kíván venni az ÖsszeEsküvők című valóságshow-ban. A görög hős azért döntött a csatornaváltás mellett, mert túlbuzgott benne a szereplési vágy, és nehezményezte, hogy az RTL Klub nem kíván teret adni neki a ValóVilág ötödik szériájában.

Az Új Ász információi szerint nem hozott meggondolatlan döntést a görög, hiszen mind lakását, mind autóját pótolni fogják, emellett fizetést is kap a TV2-től.

- Havi 500 ezer forint, úgynevezett készenléti díjat kap Alekosz, amiért a nyugodtabb hetekben egy szöget sem kell arrébb tennie. Néha behívják egy-egy nyilatkozatra a Mokkába, de ennyi. Nem megerőltető szerintem - árulta el a napilapnak egy nevét elhallgatni kívánó informátor, aki arról is mesélt, mennyire utálják ezért Alekoszt a kollégái.

- A legtöbb dolgozó érezteti Alekosszal, hogy egy senki, és megvetéssel néznek rá, amiért a semmittevéssel ennyi pénzt keres. Látszik rajta, hogy rosszul esik neki ez a bánásmód, viszont nem tud ez ellen mit tenni - tette hozzá az informátor.

Új Ász / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.