Városlista
2024. május 23, csütörtök - Dezső

Hírek

2016. Július 20. 07:00, szerda | Helyi önkormányzati
Forrás: Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata

Felhívás Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért díj adományozására

Felhívás Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért díj  adományozására

Mosonmagyaróvár Város Önkormányzata 2010. óta adományoz „Mosonmagyaróvár Város Civil Társadalmáért” díjat.

A díj azon személy vagy szervezet részére adományozható, aki huzamosabb időn át kiemelkedő tevékenységet folytat Mosonmagyaróvár civil társadalma fejlesztése érdekében, vagy kimagasló módon hozzájárul Mosonmagyaróvár közösségi életéhez és a város jó hírének ápolásához. A díj adományozására beérkező javaslatokat a Társadalmi Kapcsolatok Bizottság bírálja el és dönt a Képviselő-testület elé terjesztendő személyről, szervezetről.

A díj adományozásával kapcsolatosan további tájékoztatást Mosonmagyaróvár Város Jegyzője, Fehérné dr. Bodó Mariann nyújt az 577-802 telefonszámon. Részletes pályázati kiírás a www.mosonmagyarovar.hu honlapon olvasható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 23. 08:09, csütörtök | Életmód

Felújított Kádár-kocka típusú házakról vár fotókat a Ludwig Múzeum

Fotópályázatot hirdet a Ludwig Múzeum és a LATEREX Építő Zrt. azok számára, akik kockaházat újítottak fel az elmúlt 10 évben. A pályázat kapcsolódik a múzeum Kis magyar kockológia

2024. Május 23. 08:08, csütörtök | Sport

Szinte minden a Veszprém mellett szól a döntő előtt

Szinte minden a Telekom Veszprém mellett szól a férfi kézilabda NB I pénteken kezdődő döntője előtt, amelyben a címvédő ellenfele ezúttal is a Szeged lesz.

2024. Május 23. 08:07, csütörtök | Külföld

Románában épül meg Európa legnagyobb lőporgyára

Csaknem 400 millió eurós beruházásból Romániában, Brassó megyében épül meg Európa legnagyobb lőporgyára - erősítette meg Nicolae Ciuca szenátusi elnök, volt kormányfő szerdán Bukarestben.

2024. Május 22. 18:30, szerda | Sport

Bucsi a Red Bull Ringen győzelemmel zárt

A Red Bull Ringen folytatódott a 2024-es versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági Szakágának versenyzői, köztük Bucsi Attila és Berta Benjámin számára.