Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2020. December 17. 11:31, csütörtök | Helyi

Felfüggesztették a kórházi ellátást, nyílt levélben követel válaszokat a polgármester

Felfüggesztették a kórházi ellátást, nyílt levélben követel válaszokat a polgármester

Többen is felháborodásuknak adtak hangot, ugyanis néhány napja részben felfüggesztették az ellátást a Karolina Kórház-Rendelőintézetben. Dr. Árvay István polgármester nyílt levélben követel válaszokat.

A kórház december 16-án adta hírül honlapján, hogy bizonyos területeken nem tudnak betegeket ellátni. A Nemzeti Népegészségügyi Központ határozatai alapján, 2020. december 12-tól a Sebészeti, Traumatológiai, Szülészeti - Nőgyógyászati osztályok vonatkozásában fekvőbeteg ellátás ideiglenesen szünetel, erre a Petz Aladár Megyei Oktató Kórház adott osztályai kerültek kijelölésre. A járóbeteg ellátás továbbra is biztosított.

Dr. Árvay István polgármester értetlenül áll a határozat előtt, nyílt levélben követel válaszokat a Nemzeti Népegészségügyi Központ vezetőjétől, a kórház főigazgatóját, valamint a megyei és a városi tisztifőorvostól.

A Szülészeti-Nőgyógyászati osztály felújítását nemrégiben fejezték be, az ünnepélyes átadó december 11-én pénteken volt, melyre Dr. Nagy István agrárminiszter, a térség országgyűlési képviselője is ellátogatott. Akkor még úgy tűnt, zavartalanul működhet az ellátás.

A Mosonmagyaróvári Városi Televízió riportja:

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.