Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2016. Augusztus 20. 03:00, szombat | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Fáradt játékkal szoros végeredmény

Fáradt játékkal szoros végeredmény

Újabb edzőmérkőzés várt a mosonmagyaróvári hölgyekre a felkészülési időszak ötödik hetében. Az MKC szerdán a Siófokot fogadta a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Rosszul indult a találkozó a hazaiak számára, látszott, hogy nagyon fáradtan mozognak a pályán Dombiék. Nehezen kapták el a fonalat, a 13. percig kellett várni az első mosonmagyaróvári gólra. Ezt megelőzően csak büntetőből találtak be a hazaiak.

Az első játékrész második felében aztán összeszedték magukat az MKC-s lányoknak, de a szünetben még így is egy gólos vendégvezetést mutatott az eredményjelző, 13-14.

Gyors tempóban kezdődött a második félidő, Kopeczék öt perc alatt megfordították a találkozót, ám az örömük sajnos nem tartott sokáig. A siófokiak visszavették a vezetést és ezt a találkozó végéig már ki sem adták a kezükből. Végül 26-27-re nyertek a vendégek.

Varga József vezetőedző: Én úgy láttam, hogy mindkét csapat a felkészülési időszaknak megfelelő formában van. Talán mi kicsit tompábbak, lassabbak voltunk a kelleténél, ami első sorban a rossz döntésekben mutatkozott meg.

Szemerey Zsófi: Szerintem ez a Siófok nem jobb annyival nálunk, mint ami látszott és ahogyan kikaptunk tőlük. Remélem a bajnokságban majd más arcunkat mutatjuk. Úgy érzem most egy kicsit mélyponton van a csapat, legalábbis magamból kiindulva, nagyon fáradtak vagyunk már, de ez valamilyen szinten természetes is. Ám innen szép felállni.

Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE – Siófok KC 26-27 (13-14)
Mosonszolnoki Sportcsarnok
Jv: Cseszregi Bence, Szakatics Alajos

MKC: Wéninger, Stojak, Szemerey (kapusok) – Hajtai 1, Bízik, Töpfner, Dombi 1, Németh, Kopecz 5 (1), Katona 1, Bouti 9 (6), Gyimesi 1, Janeska 3 (1) Kiss 3, Bardi 1, Gerháth 1. Vezetőezdő: Varga József.

Siófok: Pastrovics, Gercsó (kapusok) – Elghaoui 4, Erdősi 6, Such 4, Triscsuk 6 (1), Németh 1, Deáki, Maláti 1, Farkas, J. Agbaba, M. Agbaba 2, Brettner, Mihályi, Ferenczy 3, Hamburger.
Vezetőedző: Horváth Roland

Hétméteresek: 12/8 ill. 2/1

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése