Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Január 18. 00:00, péntek | Helyi
Forrás: Oxygen Media

Esküvő kiállítás Mosonmagyaróváron

Esküvő kiállítás Mosonmagyaróváron

Hatodik alkalommal rendeznek Mosonmagyaróváron esküvő kiállítást, az elmúlt évekhez képest, sok változást tapasztalhatnak majd az odalátogatók.

A két napos rendezvényen, közel 40 kiállító vesz részt, szombaton, január 26-án, reggel 9 órától este 6 óráig várják az érdeklődőket, különböző programokkal. A kis színpadot fél óránként vőfélyek, énekesek, zenekarok, előadók veszik birtokukba, ezzel szórakoztatva a közönséget, és reklámozva magukat. A hölgyeket a szombati nap folyamán ingyenes fodrász és sminkes programokkal várják, az uraknak pedig idén először kialakítják a „Vőlegény megőrzőt”, ahol pálinkát és bort kóstolhatnak, süteményeket és szendvicseket szolgálnak fel nekik, illetve játékkonzollal játszhatnak.

Csáki Zsuzsa, az egyik rendező elmondta, nem csak a házasodni vágyók meríthetnek ötleteket az esküvőkhöz, hanem más eseményeket szervezők - például születésnap, party - is sok segítséget kaphatnak a kiállítóktól.

A rendezvény egyik változása az elmúlt évekhez képest, hogy vasárnap (jan.27.) fodrász és smink verseny lesz, melynek fő támogatója a Hunyadi János Szakképző és Szakközépiskola, akik különdíjat is felajánlottak tanuló kozmetikusoknak illetve fodrászoknak, „Fantasy” néven.

Az egész napos kiállítás után pedig, este 6 órától egy bemutatóval várják a közönséget, melyben a Theatrum Ad Flexum segítségével a különböző korok esküvőit, szertartásait idézik meg a modellek.

A rendevény mind két napja ingyenesen látogatható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.

2024. Április 09. 10:56, kedd | Helyi

Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása workshop

A Néprajzi Múzeum Digitális tartalmak közzététele, hasznosítása, alkalmazása című workshopján vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtár rendezvénytermében április 17-én, szerdán 16 órától.

2024. Április 09. 10:51, kedd | Helyi

Felhívás szavazatszámláló bizottságba történő jelentkezésre

Még egy napig, április 10-ig lehet jelentkezni a szavazatszámláló bizottságba.