Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2011. Május 22. 16:54, vasárnap | Belföld

Első képek a Mugen CR-Z-ről

Első képek a Mugen CR-Z-ről

Ha gazdaságosságra gyúrunk, 5 liter alatt fogyaszt a kocsi, de ha állatkodunk sem éri el a fogyasztás a 8 litert.

Ha gazdaságosságra gyúrunk, 5 liter alatt fogyaszt a kocsi, de ha állatkodunk sem éri el a fogyasztás a 8 litert.

Végre megjelentek a MUGEN Euro által készített Honda CR-Z MUGEN-ről az első hivatalos képek. A kompresszoros hibridet Goodwoodban fogják bemutatni júliusban. Sajnos újabb technikai adatokat nem árultak el, ezért továbbra is csak annyi biztos, hogy az autó maximális teljesítménye 200 lóerő. Mivel a tömeg/lóerő arányuk hasonló, valószínűleg a MUGEN CR-Z nagyjából olyan gyors lesz, mint a Civic Type-R.

Az első fogyasztási tesztek nagyon bíztatóak – mondta Colin Whittamore a MUGEN-től. Kipróbáltuk mindhárom vezetési módot, és a leggazdaságosabb állásban több mint 50 mérföldet tudtunk megtenni egy gallon üzemanyaggal, de MUGEN-módban is elment 30-at a kocsi. Hogy mi is értsük: ha gazdaságosságra gyúrunk, 5 liter alatt fogyaszt a CR-Z, de ha állatkodunk sem kér 8 liternél többet. Ez utóbbit azért – valljuk be – nehéz elhinni.

Címkék: civic, crz, mugen

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.