Városlista
2021. március 9, kedd - Franciska

Hírek

2021. Január 06. 14:34, szerda | Helyi

Elkezdődött az egészségügyi dolgozók oltása a Karolina Kórházban

Elkezdődött az egészségügyi dolgozók oltása a Karolina Kórházban

Ma délután 13 órakor kezdődött el a Bőrgyógyászati szakrendelőben az egészségügyi dolgozók koronavírus elleni oltása a Karolina Kórház-Rendelőintézetben.

Az elsődleges tervek szerint Győrben oltották volna be a mosonmagyaróvári kórház egészségügyi dolgozóit, a napokban derült csak ki, hogy helyben kell megszervezniük az oltást.

A Pfizer-vakcinák Győrből érkeztek. Azok a dolgozók kapták most meg a védőoltást, akik korábban, előzetesen regisztráltak. Az első körben mintegy 80 dolgozót fognak átoltani.

Dr. Bertalan István kórházigazgató is az elsők között oltatta be magát, hogy felhívja a figyelmet a védettség fontosságára. Az igazgató portálunknak elmondta, hogy azokat, akik az elmúlt három hónapban átestek a koronavírus-fertőzésen egyelőre nem oltják be.

Az elsődleges információk szerint a kórházban fogják majd beoltani a térségben dolgozó egészségügyi szakembereket is, mint például a háziorvosokat, fogorvosokat. Az oltási terv még készül, későbbre ígértek bővebb tájékoztatást.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 08. 18:24, hétfő | Helyi

Hamarosan PCR tesztet is végez az Oxy-Mov Bt.

PCR típusú tesztelésre is lehetőség lesz március 11-től az Oxy-Mov Bt. mentőautójában.

2021. Március 05. 17:59, péntek | Helyi

Előzetes időpont után látogathatók a NAV ügyfélszolgálatai

Előzetes időpontfoglalás után fogadják az ügyfeleket a NAV központi ügyfélszolgálatain. Az egészségügyi szolgáltatási járulék ügyintézése, a csekkigénylés és a beadványok beadása időpontfoglalás nélkül is intézhető.

2021. Március 04. 17:19, csütörtök | Helyi

Bezárnak az üzletek, az óvodák és az általános iskolák

Szigorít az intézkedéseken a kormány - jelentette be a csütörtöki Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter.

2021. Március 04. 14:03, csütörtök | Helyi

Az alsónadrágjában is drog volt

Testvére nevével igazolta magát és bevallotta, hogy drogozott az a 26 éves mosonmagyaróvári férfi, akit Győrben, a 85-ös főút és az M1-es autópálya kereszteződésében lévő körforgalomnál állítottak meg a rendőrök.