Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2016. Augusztus 24. 05:00, szerda | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Egygólos vereség az Audi ETO-tól

Egygólos vereség az Audi ETO-tól

Két nappal a Siófok elleni edzőmérkőzés után újabb találkozó várt a mosonmagyaróvári kézis hölgyekre, ezúttal a Győri Audi ETO KC otthonába utaztak.

A találkozó alatt végig a hazai csapat vezetett, de Varga József tanítványai jól tartották magukat. A vége igencsak szoros lett, a piros-kékek ledolgozták hátrányukat, de így is egygólos vereséget szenvedtek a "nagytestvértől". Az MKC becsületesen helytállt a legjobbjait nélkülöző, sok fiatallal felálló győriek ellen.

Varga József: A végeredmény igazából nem számít. Sajnos megijedtünk Kiss Évától, aki legalább 60%-os hatékonysággal védett, de lehet, hogy még keveset mondtam. Hiába vannak meg a helyzeteink, ha az akciókat nem tudjuk góllal befejezni. Persze összességében hasznos volt a mai mérkőzés. Voltak jó és rossz teljesítmények. Én azt mondtam a találkozó előtt, hogy nekünk minden meccs egy tanulás, most túl vagyunk az ötödik órán.

Bízik Réka: Nagyon nehéz volt a hét. Hétfőn egy kemény futóedzéssel kezdtük, ami szerintem meg is látszott a szerdai mérkőzésen. Csütörtökön aztán már újra éreztük a tempót magunkban és ez már látszott is az ETO ellen. Még nagyon messze van a bajnoki forma mindenkinél ez még a lövéseken és az összjátékon is meglátszik, van még hova fejlődnünk.

Wéninger Alexa: Most mindenki nagyon fáradt már, kihajtottuk magunkat az edzéseken és a mérkőzéseken is. Ilyenkor mindig jól jön a pihenő. Én egyre jobban érzem magam itt, kezdek összeszokni a védelemmel, és ebben persze sokat segítenek a társak is.

Ambros Martín: Izgalmas volt a mérkőzés minden tekintetben. Jó volt végre visszatérni a pályára az edzések után. Igazából mi még csak most fogjuk elkezdeni a felkészülést rendesen, hiszen a csapat nagy része nincs még az olimpián szerepel.

Győri Audi ETO KC - Mosonmagyaróvári Kézilabda Club SE 24-23 (12-8)
Audi Aréna, Győr
Jv: Szakatics Alajos, Dr. Zámbó Tibor

Győri Audi ETO KC: Kiss, Binó (kapusok) – Szilovics, Knedlikova 2, Afentáler 1, Varga, Élő, Hudák 2, Hársfalvi 1, Korsós, Görbicz 10 (6), Pál 1, Lakatos 2, Orbán 1, Bódi, Puhalák 1, Tóth 3.
Vezetőedző: Ambros Martín

MKC: Wéninger, Stojak 1, Szemerey (kapusok) – Hajtai 1, Katona, Bízik 6, Kiss 1, Töpfner, Bouti 4 (1), Dombi 1, Bardi 1, Kopecz 3, Janeska 2 (2), Gyimesi 2, Gerháth 1. Vezetőezdő: Varga József.

Hétméteresek: 8/6 ill. 6/3

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:27, hétfő | Belföld

Állami látogatásra Magyarországra jön a kínai elnök

Sulyok Tamás köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök meghívására állami látogatásra Magyarországra érkezik május 8-án Hszi Csin-ping kínai államfő

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Külföld

Európai Autógyártók Szövetsége: sokkal több töltőpont szükséges az uniós klímacélok eléréshez

Az Európai Unióban évente a jelenleginél nyolcszor több elektromos járművek feltöltéséhez szükséges infrastruktúrát kell telepíteni 2030-ig az uniós klímasemlegességi célok eléréséhez

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 29. 17:24, hétfő | Külföld

Romlott áprilisban a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban

Áprilisban a várt javulás helyett romlott a gazdasági hangulat az euróövezetben és az EU-ban az Európai Bizottság Gazdasági és Pénzügyi Főigazgatósága, a DG ECFIN (Directorate General for Economic and Financial Affairs) hétfői jelentése