Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2011. Május 10. 23:29, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

Egy televízióban csempészte a drogot hazánkba a 44 éves bakonycsernyei férfi

Egy televízióban csempészte a drogot hazánkba a 44 éves bakonycsernyei férfi

Tévékészülékben csempészett drogot Magyarországra egy bakonycsernyei férfi, akit a rendőrök a határ közelében elfogtak - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság.

A közlemény szerint vasárnap Hegyeshalom közelében, egy közúti ellenőrzés során állították meg az Ausztria felől érkező magyar férfit, aki feltűnően ideges volt, emellett a rendőröknek az is feltűnt, hogy a kocsi hátsó ülésén egy használt tévékészülék fekszik, annak szellőzője pedig fekete fóliával le van ragasztva.
A készülék belsejéből két csomag, körülbelül két kilogrammnyi fehér amfetaminpor került elő, amelynek hatóanyag-tartalmát szakértő vizsgálja. A 44 éves bakonycsernyei férfit kábítószerrel való visszaélés gyanúja miatt vette őrizetbe a rendőrség. A lakásán tartott házkutatáskor további 24, feltehetően marihuánát tartalmazó csomagot, digitális mérleget és kábítószer adagolására alkalmas eszközt foglaltak le.
A férfi azt állította, hogy a televíziót Bécsben egy ismerősétől kapta, akinek nevét nem tudja. Azt viszont elismerte, hogy nála korábban kábítószert is fogyasztott. Ráadásul a gyanúsított ellen tavaly már folyt eljárás kábítószerrel való visszaélés miatt, ám a férfi akkor megúszta a büntetést, mert vállalta az elterelést.
A férfit előzetes letartóztatásba helyezték, az ügyet a megyei rendőr-főkapitányság vizsgálja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.