Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. December 19. 17:00, hétfő | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Döntetlen Ikrényben

Döntetlen Ikrényben

Javában zajlik a felkészülés az NB I-es bajnokság folytatására, az edzések mellett természetesen a felkészülési találkozóknak is komoly szerep jut ilyenkor.

A mosonmagyaróvári kézilabdás hölgyek pénteken Ikrényben, az MTK Budapest ellen léptek pályára.

Több hiányzója is volt az MKC-nak, hiszen Csala Anita mellett Dombi Luca sem játszott, ő csütörtökön tért haza a svédországi Európa-bajnokságról. Kiss Nikolett pedig Érdre igazolt, ő már el is köszönt a csapattól. Szerencsére a helyettesek jól vizsgáztak, hiszen Horváth Petra három gólt lőtt, Bardi Fruzsina pedig ötször volt eredményes beállóból, azaz mindketten rászolgáltak a bizalomra.

Az MTK a kapus Víg Vivient és Lana Frankovicsot nélkülözte ezen a találkozón, de az új igazolás Termány Rita már bevethető volt. Emellett a fővárosiak egy titkos fegyvert is bevetettek a mérkőzésen, hiszen a másod- és kapusedzőként dolgozó Jelena Abramovics ismét odaállt a gólvonalra és ráadásul remekül is védett. Ennek ellenére az első félidő 14-11-es óvári vezetéssel zárult.

A második játékrészben aztán az MTK volt a jobb, igaz a hajrának két gólos, 25-23-as hazai vezetéssel vágtak neki a felek. Ebből a periódusból a kék-fehérek jöttek ki jobban, akik végül az utolsó másodpercben döntetlenre mentették a találkozót.


Mosonmagyaróvári KC SE – MTK Budapest 26-26 (14-11)

MKC: Wéninger, Stojak, Szemerey – Hajtai 1, Töpfner 1, Gerháth 3, Lakatos R. 4 (3), Kopecz 4 (1), Horváth P. 3 (1), Gyimesi 2, Bouti 1, Bízik 1 (1), Bardi 5, Katona 1. Vezetőedző: Varga József

MTK: Abramovics, Hlogyik – Slakta 1, Gorilszka 1, Háfra 4, Szádvári 2, Termány 4, Stranigg 1, Nyikolajenko 8 (4), Tóth E., Hosszu, Blaubacher, Kovács G. 1, Dakos 4. Vezetőedző: Golovin Vlagyimir

Hétméteresek: 7/6, ill. 4/4
Kiállítások: 6, ill. 8 perc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.