Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2021. December 04. 10:26, szombat | PR
Forrás: (x)

Dobd fel a fürdőszobát kiegészítőkkel!

Dobd fel a fürdőszobát kiegészítőkkel!

Ünnepek alatt sokat leszünk otthon, nem mindegy, hogy milyen kényelemben és hangulatban telik az idő. A lakás minden helyiségét díszítjük, miért ne lehetne néhány szép fürdőszoba kiegészítővel feldobni a fürdőszobát is?

Az év vége a családi ünneplés és az otthoni lazítás időszaka. Helyezzük hát magunkat teljes kényelembe az egész lakásban, és ne feledkezzünk meg a talán évekig elhanyagolt fürdőszobáról sem! Igényes fürdőszoba kiegészítőkkel nem csak praktikusabb és kényelmesebb a fürdőszoba használata, de a hangulata is sokat változik. Összeszedtünk néhány ötletet, amit érdemes lehet bevetni.

Karos törölközőtartó

Ha azért nincs még karos törölközőtartód, mert nem tudod megoldani a fúrást, akkor van egy remek hírünk. Kezdheted az ünnepeket egy remek, karos törölközőtartóval, mert már léteznek olyan, fúrás nélküli darabok, amik valóban tartós megoldást nyújtanak akkor is, ha nem fúród fel a falra csavarokkal.

Ez a remek, ragasztott eljárással dolgozó fürdőszobai kiegészítő gond nélkül bírja a nedves törölközők súlyát, ha megfelelően alapos előkészítéssel történik a munkavégzés, és egészen addig a falon marad, amíg csak szeretnéd.

Falra rögzített fürdőszobai kiegészítők

A falra rögzített fürdőszobai kiegészítők nem csak praktikusak, hiszen helyet spórolnak, de elegánsak és esztétikusak is. Nincs több fogmosópohár tologatás, vagy szappanvadászat a mosdóból, ha a megfelelő fürdőszobai kiegészítők a falra kerülnek. Van több pohár elhelyezését lehetővé tevő falra rögzíthető fogmosópohár is, ami rendkívül hasznos tud lenni, ha nagyobb a család.

A másik fürdőszobai kiegészítő, amit rendkívül hasznos a falra rögzíteni, a WC kefe. Ez jóval higiénikusabb, könnyebben használható és tisztábban tartható, ha nem a földön kell tologatni a rendszeres takarítás során.

Ügyes apróságok

Kevésbé gyakori, de annál hasznosabb fürdőszobai kiegészítő lehet a hajszárítótartó és a kihúzható fali tükör. Ez utóbbi sok esetben forgatható is, így a családtagok mindegyike használhatja magasságtól függetlenül. Érdemes lehet beépített világítással rendelkező darabot választani, mert valamivel drágább ugyan, de a kozmetikai beavatkozásoknál vagy sminkelésnél felbecsülhetetlen segítség a közvetlen fény.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Április 05. 09:32, péntek | PR

Mire érdemes figyelni egy kiadó üzlethelyiség bérlésekor?

Bizonyos vállalkozások számára az üzlethelyiségek abszolút alapvető szükségletet jelentenek, hiszen azokon keresztül van lehetőségük termékeik vagy szolgáltatásaik értékesítésére.

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.