Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Március 14. 13:09, hétfő | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Csúnyán átverte a megrendelőt a csaló

Csúnyán átverte a megrendelőt a csaló

A hatvani nyomozók vádemelést javasolnak egy csalás ügyében.

A Hatvani Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya csalás vétség gyanúja miatt folytatott eljárást egy szekszárdi lakossal szemben.

A 27 éves férfi 2021 áprilisában térkövet hirdetett az egyik internetes oldalon, majd egy érdeklődővel megegyezett a megvásárolni kívánt termék mennyisége, ára és a fuvardíj kapcsán. A nő elutalta a vételárat és a szállítási költséget a megadott bankszámlára, azonban az eladó – többszöri ígérgetés ellenére – hetekig nem küldte a térkövet. Ezt követően a vevő a teljes összeg visszautalását kérte, melynek csupán egy csekély részét, a fuvarköltséget egyenlítette ki a férfi, majd elérhetetlenné vált – közölte a rendőrség.

Az eljárás során a nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható B. Máriót, akit kihallgattak.

A vele szemben folytatott ügyben a rendőrök elvégezték a szükséges eljárási cselekményeket, és az iratokat a napokban megküldték az ügyészségnek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.