Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Augusztus 29. 14:25, vasárnap | Helyi
Forrás: Nyugathír

Cserbenhagyásos gázolások: egy 27 éves férfi meghalt Mosonmagyaróváron

Cserbenhagyásos gázolások: egy 27 éves férfi meghalt Mosonmagyaróváron

Két cserbenhagyásos gázolás elkövetőjét keresi a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság. A balesetek - egyik halálos kimenetelű - vasárnap éjjel történtek. Vasárnap hajnali 1 órakor, Mosonmagyaróvár belterületén a Kálnoki

A személygépkocsi vezetője segítségnyújtás, adatai hátrahagyása nélkül hajtott el a helyszínről, 27 éves áldozata, pedig a mentőben életét veszítette.

Ugyanezen a napon, hajnalban nem sokkal négy óra előtt ugyancsak cserbenhagyásos baleset történt. Dunakiliti belterületén egy szürke színű gépjármű ütött el egy kerékpárost, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. Az elgázolt férfi nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Elképzelhető, hogy a baleseteket ugyanez a gépkocsi okozta - tájékoztatott Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőrfőkapitányság sajtóreferense.

A Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetekkel vagy a gázoló gépkocsival kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a rendőrkapitányságon - Mosonmagyaróvár, Erkel Ferenc út 8. - vagy a 96/215-433 telefonszámon, illetve a 107 és 112 segélyhívón.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.