Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Július 26. 13:50, péntek | Helyi
Forrás: Credobus Mosonmagyaróvár

Csapatösszetartás az óvári termálban

Csapatösszetartás az óvári termálban

A Credobus Mosonmagyaróvár felnőtt kerete a szerdai győztes edzőmérkőzés után csütörtökön nem a Wittmann Antal Parkban jelentkezett edzésre,

hanem a mosonmagyaróvári Bio-Flexum termálfürdőben, ahol csapatösszetartó és regenerációs napot tartott.



„A felkészülési időszak hajrájában mindenképpen szükség volt egy ilyen napra – mondja Király József, a Credobus Mosonmagyaróvár vezetőedzője. A csapat egy hónapja készül együtt és a játékosok becsülettel dolgoznak, így megérdemlik a pihenést. Teljesen kicserélődött a keretünk, de sikerült jó szellemiségű, dolgozni és focizni tudó és akaró csapatot összeállítani, ahol vannak bizonyítani akaró rutinos rókák és sikeréhes fiatalok is. A fiúkon úgy láttam, hogy élvezték a programot és arra is volt lehetőségük, hogy egy kicsit jobban megismerjék egymást.”

Keményen készülünk az augusztus 4-én rajtoló bajnokságra, így mindenkinek jól esett egy kis kikapcsolódás – ezt már Laki Balázs mondja, a Credobus Mosonmagyaróvár csapatkapitánya. Úsztunk, fürödtünk és egy közös ebédet is elfogyasztottunk, így volt kerek a nap. Várjuk már a Ménfőcsanak elleni rajtot, de addig is készülünk tovább. Holnaptól újra teljes erőbedobással edzünk, mert tudjuk, hogy az elvégzett munkának meglesz az eredménye.”


Az óvári termálban eltöltött nap után pénteken újabb edzés, szombaton pedig az utolsó edzőmérkőzés vár a Credobus Mosonmagyaróvárra, amelynek szombaton 11 órakor az osztrák Admira második csapat lesz az ellenfele a Wittman Antal Parkban.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.