Városlista
2020. augusztus 12, szerda - Klára

Hírek

2020. Május 19. 13:04, kedd | Helyi
Forrás: Flesch Károly Nonprofit Kft.

Családbarát szolgáltatóhely tanúsítványt kapott a Flesch

Családbarát szolgáltatóhely tanúsítványt kapott a Flesch

A Flesch Károly Nonprofit Kft. sajtóközleménye.

A Flesch Károly Nonprofit Kft-n belül működik a Huszár Gál Városi Könyvtár, a FUTURA Élményközpont, a Fehér Ló Közösségi Ház, a Városi Televízió és a Flesch Központ. Évről-évre növekvő munkavállalói kör tartozik hozzánk, egyre több családért vagyunk felelősek.

Különösen nehéz terület a közművelődés, a hírszolgáltatás és a szórakoztatás, hiszen mi leginkább akkor dolgozunk, amikor az emberek pihennek, kikapcsolódnak. Valójában a mi feladatunk ezt biztosítani. Éppen ezért különös figyelmet kell fordítanunk munkavállalóinkra, hogy bírják ezt az idegi és lelki terhelést. Ennek egyik fontos eszköze, hogy csapatként tudjunk gondolkozni, támogatva egymást, odafigyelve egymásra.

Ezért is indultunk a Családbarát Ország Nonprofit Közhasznú Kft. (CSBO) családbarát védjegy programján, melyben, mint munkahely elértük az első, bronz fokozatot.

A Családbarát Hely tanúsító védjegy a pályázó munkahelyeket minősíti a családbarát szempontok szervezeten belülimegvalósulása szerint. A minősítés elnyerése a szervezet családbarát szempontok iránti elkötelezettségéről hiteles bizonyítékul szolgál.

Örömmel és büszkén tudatjuk, hogy átestünk a helyszíni auditáláson, mely érdemesnek talált bennünket, mint munkahely a bronz fokozatra, innentől ezt használhatjuk is felületeinken.

Az első ilyen lépés után, mint Családbarát Szolgáltatóhely is pályáztunk minden tagintézményünkkel, mert nem csak munkavállalóink felé fordulunk ilyen szemlélettel, hanem vendégeink, és a lakosság felé is. A szolgáltatóhely minősítésén is átestünk az auditáláson, és megkaptuk, mostantól viselhetjük itt is a Családbarát szolgáltatóhely bronz fokozatát a Flesch Központ, a Fehér Ló Közösségi Ház, a Huszár Gál Városi Könyvtár és a FUTURA Interaktív Természettudományi Élményközpontban is.

Ez egy olyan külső minősítő lehetőség, mely iránymutatás számunkra, és visszajelzés intézkedéseink, fejlesztéseink terén. Célunk, a folyamatos szemléletváltás és magas színvonalú szolgáltatás minden korosztály számára.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:17, kedd | Helyi

Közlekedés a Lajta-hídon

Meghosszabbították a lezárást.

2020. Július 07. 08:16, kedd | Helyi

Egész évben kell a parlagfű ellen védekezni

Tudnivalók a szabályokról.

2020. Július 04. 14:55, szombat | Helyi

Kiütötte az MTE a Pápát

A Credobus Mosonmagyaróvár második edzőmérkőzését játszotta ezen a héten.

2020. Július 03. 12:43, péntek | Helyi

Virágosíts Mosonmagyaróvár!

Aki a virágot szereti, jelentkezzen!