Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2017. Október 27. 02:00, péntek | Helyi sport
Forrás: MKCSE

Célkeresztben az általános iskolák

Célkeresztben az általános iskolák

Az utánpótlás bővítése kiemelt fontosságú a Mosonmagyaróvári Kézilabda Clubnál, ezért a szakemberek minden fórumot és lehetőséget igyekeznek megragadni.

Ennek keretében néhány napja a mosonmagyaróvári általános iskolák testneveléstanáraival egyeztetett a vezetés és Bognár Róbert, aki az első csapat mellett az utánpótlásért is felel.

„Nyolc testnevelő tanár vett részt a megbeszélésen, azaz minden mosonmagyaróvári általános iskola képviseltette magát. A klub részéről szeretnénk együttműködést kezdeményezni a helyi iskolákkal, ennek mentünk elébe ezzel az akcióval. A célunk az, hogy szélesítsük az utánpótlásbázist” – mondta Bognár Róbert.

„A mindennapos testnevelés keretében el fogjuk kezdeni a kézilabda oktatását az első és második osztályos diákok számára. Azt szeretnék, hogy a gyerekek már a tanórán találkozzanak ezzel a sportággal, és adott esetben el lehessen indítani a délutáni edzéseket is. Szeretném, ha az első csapat tagjai is részt vennének az ilyen jellegű órákon, sőt néhány játékosról azt is el tudom képzelni, hogy elkezdje az edzősködést.”

„Megtettük az első lépést az iskolák és a tanárok felé, és boldogan mondhatom, hogy mindenki pozitívan viszonyult hozzánk. Nagyon jól sikerült az egyeztetés, most már csak az együttműködés részleteit kell kidolgoznunk. A jövőben igyekszünk labdákat biztosítani a sportág oktatásához, és persze az érintettek a hazai mérkőzéseinkre is meghívjuk majd” – zárta gondolatait Bognár Róbert.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 17:46, csütörtök | Belföld

MÁV: szombattól a második ütemmel folytatódik a tavaszi utómunkálat a győri fővonalon

Szombaton kezdődik a győri vasúti fővonal felújításának második utómunkálati szakasza; a május 9-ig tartó fázisban Bicske és Szárliget között végeznek munkálatokat - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

2024. Április 25. 17:45, csütörtök | Belföld

Visszatér a napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjére

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias idő április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk -

2024. Április 25. 17:41, csütörtök | Belföld

Gulyás Gergely: a magyar kormány továbbra is békepárti

A magyar kormány továbbra is békepárti, ezen álláspontján az sem változtat, hogy NATO-szövetségesei nagy többsége nem az - mondta a Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, a Kormányinfón.