Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2016. Március 01. 09:34, kedd | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 20. forduló

Beharangozó: alapszakasz 20. forduló

A tabella középső szekciójában helyet foglaló váci együttest látjuk majd vendégül a következő forduló alkalmával a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Képességéhez mérten igencsak hullámzó teljesítményt nyújtott következő ellenfelünk az idei 19 meccse során. Mi sem mutatja ezt jobban, hogy a nyáron igazolt Uros Bregar helyett, már a régi-új vezetőedző, Ottó Katalin irányít.

Bregar szémélyéhez komoly reményeket fűzött a klub, így ambiciózus elvárásokat fogalmazott meg a nyáron. Irányítása alatt a csapat bajnoki mérlege 14 mérkőzésen 6 győzelem és 8 vereség volt. A csapat teljesítménye úgy tűnik nem találkozott a klub által megfogalmazottakkal, de a Békéscsaba elleni öt gólos idegenbeli vereség végképp betett az együttműködésnek. Azóta öt meccset játszott a gárda, amelyek közül az utóbbi kettőt hozni is tudta. Igaz, az első három mérkőzésüket felső házas csapatok ellen vívták, így lényegében a papírforma szerint teljesítettek, de a Fehérvár elleni győzelem már kimondottan biztató siker.

"Két edzésnapunk van csak a hétközi Vác elleni fordulóig, ráadásul a hétvégi vereség miatt, most számos tényező külön figyelmet is igényel. „Ezúttal a legfontosabb a csapat mentális állapotának helyretétele lesz, persze az egyéni és csapatbeszélgetések mellett, amennyit csak lehet videózunk és pályaedzést is tartunk. Technikai szempontból mindenekelőtt a védelmünket szeretném rendbe tudni, hiszen szerdán egy komoly átlövő erővel bíró gárdát kell majd feltartóztassunk."– tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

A Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

Megkezdjük a valaha volt legnagyobb, legerősebb európai parlamenti kampány második szakaszát, a Fidesz és a KDNP összes vezető politikusa az országot járja majd a következő hetekben

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.