Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2016. Február 23. 10:25, kedd | Helyi sport
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 18. forduló

Beharangozó: alapszakasz 18. forduló

Hétközi fordulóra kerül sor holnap a Mosonszolnoki Sportcsarnokban, aminek során a Győri Audi ETO KC együttesét látjuk majd vendégül.

Várhatóan teltházas mérkőzést játszunk, ahol ugyan a végeredmény borítékolható, de az, hogy azt milyen minőségben érjük el, már kizárólag csak rajtunk múlik.

Sűrű menetrendjük közepette látogatnak hozzánk a győri csajok szerdán, akik ugyan magyar bajnokit már február másodika óta nem játszottak, de BL fronton szinte állandóak a megmérettetéseik. A szezon őszi fele során már öt Bajnokok Ligája mérkőzésen van túl a gárda, amiből négyet győzelemmel is zárt, legutóbb például múlt hét pénteken, a svéd Savehof ellen ünnepelhetett. Ezt követően Ambros Martín vezetőedző két nap pihenőt adott a játékosoknak, így a hétvége során feltöltődhettek a győriek. A szerdai összecsapásunkat követően hétvégén pedig már utaznak is Romániába, ahol az aktuális BL szakaszt zárják a CSM Bucuresti együttese ellen.

Nem csak a győriek, mi is gyors egymásutánban mérkőzünk majd a héten, ráadásul, ránk is egy hasonlóan fontos mérkőzés vár a hétvége folyamán. Közel három hét telt el a Békéscsabai vereség óta, így most külön-külön is jutott idő bőven az egyes játékelemeket gyakorolni. Az ETO elleni bajnoki forduló pedig remek lehetőséget teremt ahhoz, hogy tétmeccsen szoktassuk magunkat a magasabb színvonalhoz és a tempós játékmenethez, mintegy pedig felpörögjünk a Budaörs elleni idegenbeli fordulóra.

„Legutóbb az Audi Arénában kissé ijedten és megszeppenve léptünk a pályára, pedig ahogy akkor is, úgy most is arra tanítom a lányokat, hogy az elit csapatok ellen minden egyes mérkőzés ajándék. Egy ilyen tétmeccsen testközelből tanulhatunk és tapasztalhatunk egy a világ abszolút élvonalába tartozó csapattól, ha higgadtak maradunk, akkor olyan leckét kaphatunk, amely számunkra mindennél többet ér.” – tette hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

A Győri Audi ETO KC elleni hétközi hazai fordulóra fennmaradt néhány tucat jegyünk is elfogyott már, így a mérkőzés helyszínén már nem tudunk jegyet biztosítani. Megértéseteket köszönjük!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 15:03, péntek | Életmód

Novemberben kerül országszerte a mozikba Herendi Gábor új filmje

Novemberben 28-tól kerül a országszerte a magyar mozikba Herendi Gábor Futni mentem című új romantikus vígjátéka.

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.