Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Január 31. 17:03, vasárnap | Helyi
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 16. forduló

Beharangozó: alapszakasz 16. forduló

A kupa sorozatban tett kitérőt követően térünk most vissza egy hazai mérkőzéssel a bajnokság alapszakaszába.

Kvalitásához mérve éppen egyszerűbben vehető szériát él következő ellenfelünk, az érdi kézilabda klub. A lenti összeállításon is látható, hogy aktuális menetrendjükben, sorra követték egymást a kevésbé rutinos, másodvonalbeli ellenfelek. Na jó, szériájuk azért sétagaloppnak sem nevezhető, hiszen a magyar bajnokságban nincs is igazán egyszerű mérkőzés, ilyen szintkülönbségek esetén is minden összecsapás igényel némi figyelmet, felkészülést és koncentrációt. Ennek ellenére mondhatjuk, hogy egy ilyen sorozat, mint amilyenen az érdiek túl vannak, sokkal kevesebb energiát emészt fel, mint amennyit felső házas csapatok ellen emésztene. Szerdán, ugyan ők is meccseltek a kupában, de valószínűsíthetjük, hogy a Csurgói NKC ellen aratott győzelemhez, nem volt szükségük az első számú játékosaik legjavára. Tehát jó eséllyel egy kipihent, magabiztos és célja tekintetében rendíthetetlen együttest látunk majd vendégül vasárnap a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Csapatunk számára a mérkőzés elsődleges célja a tapasztalás lesz, hiszen fiatal játékosaink karrierjük olyan időszakát élik, ahol minden egyes összecsapás, egy újabb alapkövet jelenthet a dicső jövő érdekében.

„Otthon kézilabdázunk egy olyan ellenfél ellen, akinek gyakorlatilag minden posztra van egy, a hazai színvonalon kiemelkedő és tapasztalt játékosa. Erre a meccsre elsősorban mentálisan készülnünk, mivel szeretnénk mielőbb kijönni ezekből az intenzív hullámvölgyekből. De a játékunk védelmi oldala is hangsúlyos lesz, mivel ebben a tekintetben helyenként komoly bizonytalanságot tapasztalok.” – fűzte hozzá Hlavaty Tamás vezetőedző.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.