Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2016. Január 13. 08:00, szerda | Helyi
Forrás: MKC SE

Beharangozó: alapszakasz 14. forduló

Beharangozó: alapszakasz 14. forduló

A Fehérvár ellen soron következő bajnoki forduló minden bizonnyal színvonalas és parázs mérkőzés lesz, ahova ellenfelünk teljes erőbedobással érkezik majd.

Ezért is bízunk benne annyira, hogy az időpont változtatás nem tartja majd vissza szurkolóinkat attól, hogy kilátogassanak csütörtökön és segítsék a csajokat a Mosonszolnoki Sportcsarnokban.

Jót meccseltünk és több ízben meglepetést is okoztunk, de végül alulmaradtunk legutóbb, amikor a harmadik forduló során összecsaptunk a székesfehérvári alakulattal. A csapat jelenlegi formájáról keveset tudunk, hiszen az újév során még csak két meccset játszottak, amelyek inkább papírforma összecsapások voltak, mint sem mérvadó találkozók. A Győri Audi ETO ellen amennyire lehet, annyira magabiztosan kezdték meg a tavaszi szezonrész mérkőzés dömpingjét, hiszen a középmezőnyből sikerült idegenben 24 gólt szerezniük a nívós ellenfél ellen. Ez mindenképpen figyelemre méltó, azonban legutóbb, a Budaörs ellen, Bakó Botond vezetőedző már kevésbé büszke felhanggal szólt a mérkőzés utáni értékelőben. Véleménye szerint a csapat csak annyit adott ki magából, amennyi feltétlen szükséges volt a győzelem érdekében. Végül döcögősen ugyan, de hét góllal megverték a budaörsiek együttesét.

Néhány sérülés miatt most kevesebben vannak, mint amikor legutóbb találkoztunk, de az együttesük gerince most is szinte teljes, és az is biztos, hogy legalább tizenhárom tétmeccsel rutinosabb és összeszokottabb lett a brigád. Ehhez mérten bizakodóak és céltudatosak a fehérváriak a csütörtöki fordulóval kapcsolatban. Két pontért jönnek hozzánk, hiszen valós képességeikhez mérten szeretnék feljebb zárni az alapszakaszt ahhoz, hogy könnyebb ellenfél ellen kezdhessék - az idei lebonyolítás révén – a rájátszásbeni szereplésüket. Azért nem szabad az előzetes helyzetértékelést ilyen egyoldalúan megközelíteni. Igaz sérültjeink nekünk is vannak, de ugyanakkor ránk is vonatkozik, hogy legalább ugyanennyi mérkőzéssel rutinosabbak és összeszokottabbak vagyunk. A lányok már bizonyították, hogy sosem adják meg magunkat egy könnyen, főleg nem hazai környezetben, ahol a fantasztikus atmoszféra közepette, mindig a tudásuk legjavát az asztalra teszik. Tartsatok hát velünk és izguljuk végig együtt, hogy ezúttal mit hoz a soron következő bajnoki összecsapás. Hajrá csajok, hajrá Mosonmagyaróvár!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 10:09, szerda | Helyi

Kenuzás közben a vízbe borultak és az egyik utas meghalt

Vádat emelt a Győri Járási Ügyészség azzal a 45 éves férfival szemben, aki tavaly, mint kormányos ment kenuzni barátaival, és egy baleset következményében egyik társa meghalt.

2024. Április 22. 12:08, hétfő | Helyi

Abszolút első helyet ért el Liziczai Gergő a TUDOK-on

Kiemelkedő sikereket ért el Liziczai Gergő, a Kossuth Lajos Gimnázium diákja, a Hlavay József Környezettudományi és Műszaki Diákkonferencia országos döntőjén, valamint a Tudományos Diákkörök Országos Konferenciáján.

2024. Április 18. 11:33, csütörtök | Helyi

Igazibb Önismeret

Igazi Barbara IGAZIBB ÖNISMERET című előadásán vehetnek részt az érdeklődők a Huszár Gál Városi Könyvtárban április 26-án, pénteken 17 órától .

2024. Április 10. 17:58, szerda | Helyi

Vágányzári hirdetmény

Mósodított menetrend szerint közlekedik a 9447 sz. vonat április 15-től április 19-ig Hegyeshalom — Rajka állomások között végzett pályakarbantartási munkák miatt az 1 Győr — Hegyeshalom — Rajka vasútvonalon.